V OBROVU TRČILA MOTOR IN MANJŠE TOVORNO VOZILO: Motorist poškodovan obležal na vozišču (FOTO)

Kronika

V nedeljo dopoldne sta na cesti med Obrovom in Hrušico v občini Hrpelje-Kozina trčila motocikel in manjše tovorno vozilo. Poškodovanega motorista so reševalci odpeljali v izolsko bolnišnico. Po prvih podatkih je 38-letni voznik manjšega tovornega vozila zavijal levo in pri tem izsilil prednost 59-letnemu vozniku motornega kolesa, so sporočili s Policijske uprave Koper. Povzročitelju sledi plačilni nalog.

Nesreča se je zgodila ob 11.50. Na glavni cesti v Obrovu sta trčila voznik motornega kolesa, ki je vozil iz smeri Podgrada proti Kozini, in nasproti vozeč voznik manjšega tovornjaka. Po trčenju je voznik motornega kolesa poškodovan obležal na vozišču, so na svoji Facebook strani zapisali gasilci PGD Materija.

Prostovoljni gasilci so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, nudili pomoč poškodovanemu motoristu do prihoda NMP ekipe, reševalcem pa nudili pomoč pri prenosu poškodovanca do reševalnega vozila. Reševalci NMP Sežana so poškodovanega motorista oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Izola, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Zaradi nesreče je bila glavna cesta približno poldrugo uro zaprta za ves promet. Ponovno so jo odprli ob 13.16, so sporočili koprski policisti.

Na intervenciji je sodelovalo deset gasilcev PGD Materija z dvema voziloma, zdravnik in reševalec ZP Hrpelje, reševalci NMP Sežana ter policisti PPP Koper in PP Kozina, so še sporočili iz PGD Materija.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija