V NOVI GORICI PRIJELI OSUMLJENCA ZA POSKUS UBOJA: Z nožem nad gosta v lokalu

Kronika

Novogoriški kriminalisti in policisti so uspešno zaključili preiskavo poskusa uboja, do katerega je prišlo 17. septembra v enem izmed lokalov na Goriškem, kjer sta se v nočnem času sprla gosta. 41-letnega osumljenca so oktobra izsledili in pridržali ter ga naslednjega dne privedli pred preiskovalnega sodnika, ki je zanj odredil pripor.

Kot so sporočili s Policijske uprave (PU) Nova Gorica, je v nadaljevanju spora takrat še neznani moški z nevarnim ostrim predmetom napadel drugega gosta in ga huje poškodoval.

Takoj po prejetem obvestilu so na kraj dogodka prišli policisti Policijske postaje (PP) Nova Gorica, ki so pred objektom našli hudo poškodovanega moškega, ki je bil v smrtni nevarnosti. Policisti so poškodovancu nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev, ki so poškodovanca oskrbeli in ga odpeljali v šempetrsko bolnišnico. Brez takojšnje pomoči bi bile posledice za poškodovanega lahko tudi usodne.

Na podlagi zbranih obvestil in dokazov so novogoriški kriminalisti 11. oktobra zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja poskusa uboja na Goriškem odvzeli prostost 41-letnemu osumljencu in ga pridržali. S kazensko ovadbo so ga naslednji dan privedli k dežurnemu preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča Nova Gorica, ki je po zaslišanju zanj odredil pripor.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija