V KOPRU TRIJE PRETEPLI 33-LETNIKA: Uporabili so tudi tapetniški nož in leseno kuhinjsko kladivo

Kronika

V Kopru so zadnji dan starega leta 40- in 42-letna moška, doma iz okolice Kopra, skupaj z 41-letnim moškim, doma iz Kopra, pretepli 33-letnega Koprčana. V pretepu so uporabili tudi tapetniški nož in leseno kuhinjsko kladivo.

Oškodovancu sta v pomoč pristopila 44-letnik iz Kopra in 40-letnik s prebivališčem v Mariboru. V pretepu so bile štiri osebe lažje telesno poškodovane, od tega sta imeli dve osebi manjše vreznine po roki. Zoper vse tri napadalce bodo policisti napisali kazensko ovadbo zaradi nasilja.

Na novega leta dan pa sta na eni od prireditev v Kopru 44- in 33-letna moška iz Kopra pod vplivom alkohola in drugih prepovedanih substanc kršila javni red in mir. Nedostojno sta se vedla do prirediteljev ter jih motila pri delu. Oba kršitelja so s prireditvenega prostora pospremili varnostniki, ko sta se pričela aktivno upirati in groziti varnostnikom s pretepom. Dogajanje so opazili tudi policisti, ki so bili prisotni na kraju. Starejši kršitelj je ukaz policista upošteval in se umiril, mlajši pa je s kršitvijo in upiranjem nadaljeval, zaradi česar so policisti zoper njega odredili pridržanje. Obema so izdali plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija