V KOPRU PRIŽGALI PRAZNIČNE LUČKE: Titov trg napolnila množica, zbrane zabavala Cristina D'Avena (FOTO)

Koper

Sinoči so v Kopru prižgali praznične lučke in otvorili Fantazimo. Množico na Titovem trgu je med drugimi zabavala priljubljena italijanska pevka, igralka in televizijska voditeljica Cristina D'Avena.

Na Titovem trgu je bilo že popldne živahno, ob 17. uri pa sta obiskovalce s stopnišča Pretorske palače nagovorila Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič. Obiskovalce so na odru najprej zabavali otroci pevskega zbora Osnovne šole Koper pod vodstvom Lare Žorž in občinstvu skozi pesem zaželeli lepe praznike. Praznično voščilo je občankam in občanom ter vsem obiskovalkam in obiskovalcem namenil tudi župan Mestne občine Koper Aleš Bržan.

Nato pa je prisotne pozdravila gostja večera, italijanska pevka, igralka in televizijska voditeljica Cristina D'Avena. Županu in občinstvu se je pridružila pri odštevanju, nato oder prevzela v svoje roke. Tako je z uspešnicami, kot so Mila e Shiro, Pollon, Occhi di gatto, obiskovalce popeljale nazaj v otroštvo.

S prižigom luči je svoja vrata odprlo tudi drsališče v Taverni, ki je takoj po 17. uri na ledeno ploskev sprejelo prve drsalce.

Poleg prazničnih hišic z gostinsko ponudbo na Titovem trgu, so obiskovalci lahko poskusili tudi dobrote na Muzejskem trgu, ki je prizorišče zimske edicije Altroke Istra Gourmet Festivala. Dogodek so sklenili fantje iz tria Pantaloons.

Že prihodnji teden bodo Titov trg zasedle stojnice Miklavževega sejma, glasbeno podlago pa bodo ustvarjali Achtung Babies (U2 Cover), Rewind (Vasco Rossi Cover), začeli pa se bodo tudi Adventni sprehodi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
bubobubo |  28 .11. 2022 ob  09: 56
Nekateri bodo težko spali po vsem tem
Bayliner |  27 .11. 2022 ob  16: 52
31
Se strinjam, nasprotniki pač pogrešajo kalamare, čevape in trubače ....
Fošina |  27 .11. 2022 ob  15: 31
31
Res je bilo noro in kapo dol Bržanu, da je to naredil en teden po volitvah, tako da ni bilo tistega predvolilnega priokusa, ki zagreni še tako lepe stvari. Se mi zdi, da veliko ljudi ne bi prišlo, če bi še Popo strašil okoli.