V KOPRU NAJDEN PRSTAN Z GRAVURO: Kdo ga pogreša? (FOTO)

Kronika

Pred desetimi dnevi je bil na Ferrarski ulici 3 v Kopru najden prstan, ki ima na notranji strani gravuro 'Katja 4.10.2003'. Prstan hranijo na PP Koper, kjer ga lastnik oziroma lastnica lahko prevzame.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah posredovali v 66 nujnih primerih, na številko 113 so prejeli 159 klicev. Obravnavali so 17 prometnih nesreč z materialno škodo, dve vozili so zasegli, obravnavali so še dva vloma in štiri tatvine, zaradi kršitev javnega reda so posredovali enkrat. Obravnavali so še 32 nezakonitih prehodov državne meje.

Včeraj dopoldne so v Izoli ustavili 31-letnega voznika avtomobila, pri katerem je bil hitri test na droge pozitiven na kokain. Strokovni pregled je odklonil, sledi obdolžilni predlog.

V Ilirski Bistrici so ob 13.30 ustavili 34-letnega voznika tovornjaka, ki mu je potekla veljavnost C kategorije. Vozilo so mu zasegli.

V Podgradu so ustavili 37-letno voznico štirikolesnika, ki nima vozniškega dovoljenja, vozilo pa ni bilo registrirano. Tudi štirikolesnik so zasegli.

V Tribanu je nekdo vlomil v kontejner z orodjem in ukradel motokultivator, vreden tisoč evrov.

V Strunjanu je nekdo iz hiše ukradel gotovino in zlat nakit.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija