V KOPER PRIHAJA SIDDHARTA! S pravilnim odgovorom do brezplačnih vstopnic

Koper

Rock glasbena skupina Siddharta prihaja v Koper, kjer bo navdušila občinstvo s svojo "Prepovedano Turnejo 2024". Dogodek bo potekal 9. marca v Areni Bonifika. Za vse oboževalce skupine Siddharta je tu priložnost, da s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje pridobite brezplačni vstopnici.

Ustanovljena leta 1995, je skupina Siddharta postala ena najbolj prepoznavnih in vplivnih rock skupin iz Slovenije. Njihov edinstven zvok združuje različne glasbene vplive, vključno z rockom, alternativo, elektroniko in industrialom. S svojo značilno glasbo so dosegli odličen uspeh tako doma kot v tujini.

Med njihovimi najbolj znanimi skladbami so "B Mashina", "Na Soncu", "Ledena", "Rooskie" in "Plastika". S svežim pridihom so nedavno izdali nov album z naslovom X, ki še dodatno potrjuje njihovo izjemno ustvarjalnost.

Pred Siddharto bo oder ogrel Paul Grem, obetavna glasbena skupina, ki obljublja nepozabno glasbeno izkušnjo.

Organizator koncerta, Koda Events, razveseljuje oboževalce s posebno nagradno igro. Z odgovorom na nagradno vprašanje imate možnost osvojiti brezplačni vstopnici za nepozabno glasbeno doživetje.


Podrobnosti o dogodku

Prizorišče: Arena Bonifika, Cesta Zore Perello - Godina 3, 6000 Koper
Vrata prizorišča: 19.00* (na vstopnicah sicer piše 20.00, vendar je prava ura odprtja prizorišča 19.00!)
Predskupina (Paul Grem): 20.15

Vstopnice so na voljo na uradni spletni strani Eventim.


Pravila nagradne igre

Vsak, ki želi sodelovati v nagradni igri, mora v komentarju objave, ki jo bo spletni portal Regional v zvezi z nagradno igro objavil 3. marca 2024 ob 18.00 na časovnici Facebook strani Regional, zapisati:

"NASLOV KONCERTA, KI BO POTEKAL V SOBOTO, 9. 3."

Pravilen odgovor lahko pošlje tudi na email urednistvo@regional.si.

V nagradni igri lahko vsak udeleženec sodeluje le enkrat.

Žrebanje, ki bo izvedeno elektronsko, bo potekalo dne 5. marca 2024 v prisotnosti tričlanske komisije.

Organizator KODA Events bo enemu nagrajencu podaril dve karti za koncert skupine Siddharta. Nagrajenec bo o nagradi obveščen s komentarjem pod objavo o nagradni igri na Facebook strani Regional ali prek emaila, če je odgovor poslal na urednistvo@regional.si. Nagrajenec bo moral Regionalu v roku dveh dni od objave posredovati osebne podatke (ime in priimek) v zasebnem sporočilu na Facebook strani Regional ali prek emaila urednistvo@regional.si. Nagrado (kodi za aktivacijo kart) bo Regional nagrajencu poslal prek zasebnega Facebook sporočila ali prek emaila v roku enega dneva po prejemu podatkov za dostavo nagrade. Če nagrajenec osebnih podatkov v zahtevanem roku ne bo posredoval, se smatra, da nagrade ne želi prejeti in s tem izgubi pravico do nagrade. V takem primeru sta tako Regional kot organizator KODA Events prosta vseh obveznosti do nagrajenca. V organizatorjevi presoji je, da se odloči, ali bo nagrado podelil komu drugemu ali ne.

Nagrade ni možno zamenjati ali izplačati v gotovini. Pravice prevzema nagrade ni mogoče prenesti na tretjo osebo.


Ne zamudite priložnosti doživeti energično izvedbo Siddharte in občutiti vibracije edinstvenega zvoka, ki bo v soboto, 9. marca, napolnil Areno Bonifika. Pridružite se nagradni igri, osvojite vstopnici in doživite nepozaben večer ob zvokih ene najboljših rock skupin naše države.