V KOPER PONOVNO PRIHAJA ČEZMEJNI ZAPOSLITVENI SEJEM: Prisotnih bo 72 razstavljavcev, kar je največ do sedaj

Koper

Zavod RS za zaposlovanje, Območna služba Koper, v četrtek, 14. aprila,  med 12. in 18. uro organizira čezmejni zaposlitveni sejem v Areni Bonifika. Prisotnih bo 72 razstavljavcev, kar je največ do sedaj. Sejem je namenjen iskalcem zaposlitve, šolajoči mladini in delodajalcem iz obmejnih regij Slovenije, Italije in Hrvaške.

Čezmejni sejem bo še dodatno obogatila prisotnost različnih institucij s področja trga dela, regionalnih razvojnih centrov, inkubatorjev, ljudskih univerz ter gospodarske in obrtne zbornice, so sporočili organizatorji. Podjetja bodo na sejmu predstavila svojo dejavnost in zaposlitvene priložnosti.

Med drugim bodo predstavili tudi poklice v policiji in možnosti zaposlitve, so sporočili s koprske policijske uprave.

V sodelovanju z Območno službo Nova Gorica bodo vzporedno s sejmom možni tudi zaposlitveni razgovori na sedežih naslednjih podjetij: Mahle Electric Drives Slovenia, Elektro Primorska, Mlinotest, Kolektor in Hidria.

Široko ponudbo sejma bo dopolnil tudi spremljevalni program z okroglo mizo na temo izbora kandidatov ter predstavitvami s področja trga dela in zaposlovanja.

BONUS VIDEO: Na koprski bencinski servis samo z vinjeto

Udeleženci bodo na sejmu lahko pridobili informacije glede iskanja zaposlitve v Sloveniji, Italiji, na Hrvaškem in drugje v Evropi. Spoznali bodo lahko delovanje EU mrež, različnih lokalnih partnerjev in podpornih služb na področju trga dela in zaposlovanja. Poleg tega pa bodo lahko izvedeli tudi več o možnostih izobraževanja, poklicnih prekvalifikacij ter razvoju in realizaciji poslovne ideje.

Več informacij o dogodku, razstavljavcih ter ob sejemskem programu lahko najdete na spletni strani Zavoda RS za zaposlovanje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija