V KAMERO NEHOTE UJELA TRENUTEK, KO JE MORILEC SPROŽIL RAFAL: Tako je bil slišati masaker v Splitu (VIDEO)

Kronika

V soboto okoli 15.30 je 25-letni Filip Zavadlav v središču Splita pripravil pravi masaker. V strelskem pohodu je z avtomatskim orožjem pokončal tri osebe. Streljanje je nehote s kamero posnelo dekle, ki je istočasno na Vidilici na Marjanu snemala privatni videoposnetek.

Filip Zavadlav

Dekle, ki je snemalo privatni videoposnetek na Vidilici na Marjanu, uspe izgovoriti le nekaj besed, ko v ozadju zadonijo rafali iz avtomatskega orožja. Dekle se nejevoljno, ker je bila prekinjena, obrne v smeri, od koder prihaja hrup, najverjetneje nevedoč, za kakšne zvoke sploh gre.

Policija je 25-letnega strelca, pomorca Filipa Zavadlava, aretirala le tri ure po morilskem pohodu. Aretacija je potekala povsem mirno v enem izmed splitskih lokalov. 

Morilec bi moral sicer danes stopiti pred državnega tožilca, piše spletni portal Index. Splitska policija je zoper njega podala kazensko ovadbo zaradi trojnega umora. Zavadlav naj bi trojico moških ustrelil, ker naj bi zaradi mamilarskih dolgov mlajšega brata nadlegovali njega in njegovo družino. Storilec se trenutno nahaja v priporu.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija