MORILSKI POHOD V SPLITU: Moški s kalašnikovko ubil tri osebe, slišati je bilo rafale (VIDEO)

Kronika

V središču Splita so bile danes popoldne v streljanju ubite tri osebe. Sprva so mediji poročali o dveh mrtvih in eni poškodovani osebi, a je ta kasneje preminila. Policija še ni potrdila informacije, da je prijela storilca, kot so poročali nekateri mediji, tako da je storilec še vedno na begu. Policija je prebivalce pozvala, naj ostanejo doma.

Fotografija je simbolična.

Do streljanja je prišlo okoli 15.35. Po prvih podatkih je bil strelec moški, ki je oborožen in oblečen v črno, nahajal naj bi se na Marjanu. Policija je prebivalce na območju pozvala, naj ostanejo doma in če opazijo osumljenca, naj takoj pokličejo policijo.Na terenu so bile vse razpoložljive policijske sile, je poročala hrvaška tiskovna agencija Hina.

Časnik Slobodna Dalmacija je poročala, da je moški oborožen s kalašnikovko. Spletni portal 24.sata je objavil fotografijo in videoposnetek moškega s puško v roki. Jutarnji list je poročal, da je do streljanja prišlo na dveh krajih v središču mesta. Po prvem poročanju medijev naj bi bila ubita dva moška, strelec pa naj bi nanju streljal z motorja. V bližnjem lokalu so priče povedale, da so slišali rafale.

Muškarac s puškom šeće Splitom: Policija sumnja da je to ubojica

Muškarac s puškom šeće Splitom: Policija sumnja da je to ubojica Više na: http://bitly.com/2tRuQDu

Objavil/a 24sata dne Sobota, 11. januar 2020

Policija naj bi osumljenca za masaker v Splitu po informacijah portala 24sata.hr prijela v splitski četrti Varoš, vendar policija tega ni uradno potrdila. Po poročanju portala Slobodna Dalmacija naj bi šlo na ciljani napad, povezan z narkomafijo. Storilec naj bi bil izredno nevaren za okolico in policija poziva vse prebivalce, naj ostanejo doma.

NAJNOVIJE INFORMACIJE O MASAKRU U SPLITU Prema trenutno raspoloživim informacijama može se zaključiti kako je u Splitu...

Objavil/a Slobodna Dalmacija dne Sobota, 11. januar 2020

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija