V IZOLI UJELI 35-LETNEGA SERIJSKEGA VLOMILCA: Vlamljal v gostinske lokale, izdali so ga posnetki s kamere

Kronika

Policisti Policijske postaje Izola so v zadnjih treh mesecih obravnavali več vlomov v gostinske lokale na območju Izole. V enem od lokalov je storilca posnela tudi kamera. Na podlagi zbranih obvestil in posnetka video nadzornega sistema so identificirali storilca, in sicer 35-letnega Izolana, ki je povratnik izvajanja kaznivih dejanjih s področja premoženjske kriminalitete.

Vse fotografije so simbolične.

Na podlagi vseh zbranih dokazov so policisti Policijske postaje Izola od Okrožnega sodišča v Kopru pridobili odredbo za hišno preiskavo na naslovu osumljenega. V postopku je bilo ugotovljeno, da je osumljeni poleg navedenega izvršil še štiri druga kaziva dejanja, saj so se na hišni preiskavi našli predmeti, ki izvirajo še iz drugih vlomov v gostinske lokale.

Na podlagi zbranih obvestil je bilo ugotovljeno, da je 35-letni Izolan osumljen skupno za osem vlomov v gostinske lokale, za kar je bila zoper njega na Okrožno državno tožilstvo v Kopru podana kazenska ovadba.

Zasegi in kraje vozil

Koprski policisti so včeraj zasegli skuter domačinu, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Zvečer pa so ustavili še voznico osebnega avtomobila, ki prav tako nima voziškega dovoljenja. Tudi njej so zasegli vozilo. Obema sledi obdolžilni predlog.

V vasi Sabonje pri Ilirski Bistrici je ponoči nekdo ukradel osebni avto Renault Clio, sive barve, reg. št. PO UP-239, leto izdelave 1999. V vozilu so bili kontaktni ključi, poleg tega je bilo v avtu tudi prometno dovoljenje in denarnica z vozniškim dovoljenjem, bančno kartico in 70 evri gotovine.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija