V IZOLI TRČIL V KOLESARJA IN POBEGNIL: Poškodovan 15-letnik na zdravljenju v SB Izola

Kronika

Včeraj dopoldne je v Izoli prišlo do prometne nesreče s pobegom. 15-letni domačin se je peljal s kolesom od pošte proti pokopališču, ko je iz ene od stranskih ulic predenj zapeljal voznik avtomobila in trčil v prednje kolo. Najstnik je padel in se pri tem lažje poškodoval, voznik avtomobila pa se ni ustavil in je odpeljal dalje. O nesreči so policiste obvestili iz Splošen bolnišnice (SB) Izola, kjer so 15-letnika zdravili. Policisti nesrečo obravnavajo kot kaznivo dejanje zapustitve poškodovanca v prometni nesreči, voznika še iščejo.

Na območju Policijske uprave (PU) Koper so policisti v zadnjih 24 urah posredovali v 37 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 134 klicev. Obravnavali so sedem prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami. Obravnavali so še tri tatvine, zaradi kršitve javnega reda in miru pa so posredovali petkrat.

Ob 14.45 so policisti na počivališču Studenec ustavili avtomobil Suzuki S-Cross, madžarskih registrskih oznak, ki ga je vozil 48-letni Ukrajinec. Prevažal je 12 državljanov Sirije, ki so zapustili azilni dom. Postopki še potekajo.

Sinoči so bili policisti obveščeni, da pri Pivki nekdo kuri plastiko. Policisti so na kraju ugotovili, da moški kuri seno, les in odpadno embalažo. Zoper njega bo podan predlog prekrškovnemu organu.

Ob 2.00 so policisti v Strunjanu ustavili 51-letnega voznika avtomobila, ki mu je alkotest pokazal 0,74 mg/l alkohola. Čaka ga obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija