V HUDI PROMETNI NESREČI UMRL PEŠEC: Povozila sta ga kar dva avtomobila

Kronika

V Podskrajniku je včeraj prišlo do hude prometne nesreče v kateri je umrl 53-leti pešec. Voznik osebnega vozila je trčil v pešca, ki ga je pri tem odbilo na drugo stran vozišča, kjer je vanj trčil še en voznik. Preizkus alkoholiziranosti je bil pri obeh voznikih negativen, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

Fotografija je simbolična. 

Do prometne nesreče je prišlo, ko je 51-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Cerknice proti Uncu, pešcu na prehodu za pešce odvzel prednost in vanj trčil. Pešca je odbilo na nasprotno smerno vozišče, kjer ga je vanj trčil še 52-letni voznik osebnega vozila, ki je pripeljal iz smeri Unca. Pešec se je v nesreči tako hudo telesno poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.

Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležili dežurni preiskovalna sodnica in tožilka. Policisti nadaljujejo z ugotavljanjem vseh okoliščin nesreče in zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo, so še sporočili.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Jazbetz |  12 .01. 2022 ob  11: 20
Žalostno... Sožalje svojcem.