V HIŠI 44-LETNIKA NAŠLI MRTVO 22-LETNICO: Policija aretirala štiri osebe

Kronika

Pri Zadru so v noči s petka na soboto našli truplo mlajše ženske. Po prvih ugotovitvah je 22-letnica umrla v hiši 44-letnega moškega. V zvezi z njeno smrtjo je policija aretirala štiri osebe.

Fotografija je simbolična. 

Policija je obvestilo o najdbi mrtve osebe v Murvici Donji pri Zadru prejela v soboto ob 0.55. Na kraj so se poleg policistov odpravili še reševalci in zdravnik. Slednji je v hiši 44-letnega državljana Hrvaške lahko le potrdil smrt 22-letnice.

Po odredbi namestnika državnega tožillca so truplo ženske prepeljali na oddelek za patologijo splošne bolnišnice v Šibeniku, kjer so v soboto opravili obdukcijo. Na telesu dekleta niso našli sledi fizičnega nasilja, medtem ko so laboratorijski testi telesnih tekočin pokazali prisotnost narkotikov in alkohola. Za določitev natančnega vzroka smrti bodo nadalje analizirali biološki material, piše zadarski portal.

Preiskava, ki so jo opravili policisti, je na kraju dogodka odkrila sledi in predmete, ki kažejo na uživanje prepovedanih drog.

V povezavi s smrtjo 22-letnice so aretirali štiri osebe, tri moške in žensko, ki se trenutno nahajajo v priporu. Zoper njih teče kazenska preiskava. Obtoženi so kaznivega dejanja omogočanja uživanja drog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
štupido |  09 .08. 2021 ob  06: 50
Stric iz ozadja učilnice, bi mogu več časa preživet v ospredju učilnice.
Stric iz ozadja |  08 .08. 2021 ob  12: 28
-1
Kaj je to novica? Zadetek ženskega spola pri naših južnih sosedih je pobralo? Koliko na isti dan v celem svetu? In kaj? Koga to briga.... Dajte raje kako reportažo o naših zadetkih na Obali. A je treba na teren? In z zadetki malo okoi in se pogovoriti? Misija nemogoče za novinarje....