V GREZNICI NAKUPOVALNEGA CENTRA NAŠLI TRI TRUPLA: Umoril naj bi jih 25-letnik

Kronika

Sinoči okoli 23. ure so policisti  v greznici nakupovalnega središča v srbskem Surčinu našli tri trupla. Po neuradnem poročanju Večernjih novosti naj bi bil morilec 25-letni Dragoslav Jovanović, ki je pred petimi dnevi ustrelil svojo ženo, nato pa storil samomor.

Trupla v greznici nakupovalnega centra naj bi pripadala 42-letnemu poslovnemu partnerju Jovanovića, njegovi 75-letni materi in 80-letni teti. Pred smrtjo naj bi se 25-letnik nad njimi izživljal. Nakupovalni center, kjer so bila trupla najdena, je v lasti Jovanovićevega očeta Ljubomirja Jovanovića znanega po nadimku Stakleni.

Trojica je bila pogrešana od 10. junija, 13. junija pa je Jovanović ustrelil svojo soprogo in naredil samomor. Da bi sin lahko imel kakšno povezavo s pogrešanimi, je posumil njegov oče. Kot poroča portal Blic, naj bi delavka v pralnici, ki je prav tako v očetovi lasti, videla 25-letnikov okrvavljen avto. Mladenič naj bi ji dejal, da mora držati jezik za zobmi. Po poročanju Telegrafa so na truplih vidne sledi nasilja.

25-letnik je minuli teden sredi ulice ustrelil soprogo, ki je imela v vozičku njunega 11-mesečnega otroka. Nanjo naj bi streljal, ker ga je pred dvema mesecema prijavila zaradi nasilja v družini in se odselila z otrokom k staršem. Dva strela sta jo zadela v prsi, eden v roko. Prepeljana je bila v bolnišnico, kjer so njeno stanje stabilizirali. Ker je mislil, da je ženo umoril, se je podal v beg. Policist, ki je bil v bližini, je stekel za njim, 25-letnik pa se je v paniki ustrelil v glavo. Prepeljali so ga v bolnišnico, kjer je čez štiri dni umrl.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija