V GOZDU NAŠLI TRUPLO POGREŠANE 12-LETNICE: Sumijo, da sta jo ubili vrstnici (VIDEO)

Kronika

Minulo nedeljo je bilo v gozdu v nemškem kraju Freudenbergu na jugu Severnega Porenja-Vestfalije najdeno truplo 12-letne Luise, ki je bila pogrešana od sobote. Truplo je bilo najdeno v bližini kolesarske poti, zločina pa sta osumljeni 12-letnica in 13-letnica.

"Moramo priznati, da smo šokirani nad tem, kar smo videli. Glede na dokaze na kraju dogodka je bila deklica umorjena," so za nemške medije povedali na državnem tožilstvu. Včeraj so opravili obdukcijo, njeni izsledki naj bi bili znani danes. Kot so povedali na policiji, niso našli dokazov, ki bi kazali na spolno zlorabo. Uporabljeno orodje je bil nož, ki pa ga še niso našli.

Policija naj bi zaslišala več otrok oziroma vrstnikov. Osumljenki za zločin naj bi bili 12-letnica in 13-letnica. Na kraju naj bi bil najden predmet, preko katerega so preiskovalci prišli do ene od osumljenk.

Deklica je izginila v soboto popoldne, ko se je z obiska pri prijateljici vračala domov. Nazadnje so jo videli ob 17.30. Do svojega doma je morala prehoditi tri kilometre in preiskovalci sumijo, da je ubrala pot skozi gozd, ker je ta najkrajša do njenega doma. Na gozdnem področju, kjer je Luise izginila, ni telefonskega signala. Ker se do večera ni pojavila, je policija sprožila iskalno akcijo, ki so se je udeležili tudi gasilci.

Oblasti so napovedale skupno novinarsko konferenco danes v Koblenzu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija