V FITNESU NIKOLI NE NOSI SPODNJIH HLAČK: "Mislila sem, da sem edina!" (VIDEO)

Trendi

Seveda se lahko oblečete po svoje, a ko je ena ženska priznala, kaj najraje izpusti, so ljudje ostali res presenečeni. Delta Dawn, ki objavlja na TikToku kot @fairyquaddmother, je delila s sledilci, da "sovraži nošenje spodnjih hlačk" in z nasmehom priznala, da jih "ne nosi niti v fitnesu".

Dejala je, da nima namena več nositi spodnjega perila, in obstaja samo 'nekaj izjem' glede njenega pravila. V komentarjih se je precej ljudi strinjalo z njo, čeprav mnogi to razumejo kot 'čudno' odločitev, kljub temu da gre za osebno preferenco.

Ena ženska je zapisala: "Pozabila sem, da to ni običajna stvar. Zavezana sem temu že od konca srednje šole/začetka faksa, tako da 6 let??" Druga je rekla: "Mislila sem, da sem edina!" Tretja je priznala: "Ne nosim modrčka ali hlačk, razen če nosim kavbojke ali grem na poseben dogodek."

@fairyquaddmother only a few exceptions but i hate wearing ???????????? #fyp #commando #evenatthegym ♬ original sound - Taylor Dean

Toda ali je zdravo, če opustite nošenje spodnjih hlačk? Zakaj jih nosimo? Po mnenju Healthline, opustitev nošenja spodnjic lahko zmanjša tveganje za glivične okužbe, še posebej, če nosite spodnje perilo, ki ni iz bombaža ali drugega zračnega materiala. Prav tako preprečuje poškodbe spolnega organa, saj lahko tesno spodnje perilo povzroči težave na intimnem področju. Če nosite ohlapna oblačila, je to lahko dobra izbira.

Obstajajo pa tudi slabosti. Če oblečete tesna oblačila, ko se odločite, da ne boste nosili spodnjega perila, to lahko škodi, še posebej, če nosite grob material. Prav tako morate zagotoviti, da so vaša oblačila redno in pravilno oprana. Healthline priporoča, da oblačila, ki se dotikajo vaših golih spolovil, nosite le enkrat, preden jih operete. Poleg tega, če v garderobah pomerjate oblačila, ne prenašate bakterij na oblačila in se ne izpostavljate bakterijam drugih ljudi. Zaključili so, da je izbira nenošenja spodnjic 'osebna odločitev'.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  03 .03. 2024 ob  23: 55
21
Se vam je prikazala Marija?Toliko ste se razpisali o neumnosti kot da ste odkrili toplo vodo!