V FIESI IZGINIL 11-LETNI OTROK! Iščejo ga že od jutra, tudi s pomočjo helikopterja  

Kronika

Na območju Fiese že od jutra poteka iskalna akcija za 11-letnim otrokom, v katero je vključenih 40 policistov, gasilcev in vodnikov reševalnih psov. Otroka zaenkrat še niso našli, iščejo pa ga tudi s pomočjo helikopterja.

Fotografija je simbolična. 

Kot je zapisano na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje, je policija za pomoč pri iskanju pogrešane osebe na območju Fiese zaprosila danes nekaj minut po 8. uri. Aktivirani so bili kinologi KZS Obalne regije in kinologi ZRPS Obalna in Severna Primorska ter gasilci PGD Piran, PGD Sečovlje in PGD Nova vas. V iskalni akciji je sodeloval tudi čoln URSP Pristaniške kapitanije Koper, policijski čoln in helikopter.

Pogrešane osebe do sedaj niso našli, so nam pojasnili na Policijski upravi (UP) Koper. Iskalna akcija še vedno poteka, vanjo pa je vključenih 40 policistov, gasilcev in vodnikov reševalnih psov.

Pogrešan je 11-letni otrok, ki je na letovanju s šolo, njegovo izginotje so prijavili vzgojitelji. Zjutraj so ga še videli, nato pa je nekaj minut po 7. uri izginil. Iskala akcija poteka na območju med Piranom in Izolo, v njej pa sodeluje tudi helikopter, so nam še povedali na PU Koper.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
štupido |  10 .09. 2021 ob  06: 46
-5
Temnopolti otroci tečejo/plavajo proti Italiji čim se rodijo. kot želve v morje.