V ENEM LETU JE 'SPALA' S 300 OSEBAMI: Zdaj cilja na 600 (FOTO, VIDEO)

Trendi

Annie Knight iz Avstralije deli svoje spolno življenje na spletu in nedavno je izpolnila cilj, da je spala s 300 osebami v enem letu. Njen naslednji cilj pa je seksati s 600 ljudmi v enem letu. 

View this post on Instagram

A post shared by annie knight (@anniekknight)

Pojasnjuje: "Začela sem ustvarjati vsebino v letu 2020. Bilo je med pandemijo, nekaj deklet sem videla na TikToku, kako govorijo o visokih zneskih, in pomislila sem: 'To se sliši precej enostavno'. Zdaj mineva štiri leta in to popolnoma obožujem. Ko sem začela, sem mesečno zaslužila približno 9.000 avstralskih dolarjev (približno 5.500 evrov), zdaj pa zaslužim približno 250.000 avstralskih dolarjev (približno 153.400 evrov) mesečno."

Kariera na spletu ji prinaša več kot tri milijone avstralskih dolarjev (približno 1.800,000 evrov) na leto, a to ne pomeni, da je njena vsebina divja ali ekstremna, saj dodaja: "Rada ohranjam stvari precej preproste. Nič preveč norega."

View this post on Instagram

A post shared by annie knight (@anniekknight)

Za Annie so edina mnenja, ki res štejejo, tista njenih prijateljev in družine, vendar priznava, da so bili zaskrbljeni, ko so izvedeli o njenem spolnem življenju na spletu. "Ko sem začela ustvarjati vsebino za odrasle, je prijatelje in družino skrbelo. Skrbelo jih je za mojo prihodnost in skrbelo jih je zaradi sovraštva, ki sem ga bila deležna na spletu," pravi.

Njena mama Karyn je o njenih spolnih podvigih izvedela šele, ko je videla članek, ki je bil deljen na Facebooku. Karyn priznava: "Nisem vedela, kaj je 'OnlyFans', in nekaj časa je trajalo, da sem sprejela." Toda hčerki je dejala: "Želim si, da sama izbereš, kaj boš počela v življenju. Zaupam ti in karkoli boš izbrala, bom tukaj zate."

Annie pojasnjuje, da se vsaka dva tedna testira na spolno prenosljive bolezni in vedno uporablja zaščito s kondomi med spolnim odnosom. Nedavno je tudi razkrila, da bo poskusila spati s 600 osebami v naslednjem letu. Za tiste, ki jo kritizirajo, dodaja: "Kakšna je razlika med tem, če moški seksa s petimi ljudmi v enem dnevu, in tem, če ženska seksa s petimi ljudmi v enem dnevu? Ne razumem, zakaj moškega občudujejo in mislijo, da je 'legenda', ženske pa smo obrekovane in zasmehovane. To preprosto ni pošteno."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Marko |  15 .05. 2024 ob  19: 10
Cool, komaj čakam da pride v Koper, da jo nabrišem še jaz.