V DALMACIJI GOST NIMA ZMERAJ PRAV: Pretep med francoskim turistom in natakarjem zaradi palačink, Francoz pristal na urgenci (VIDEO)

Svet

Na osrednjem splitskem trgu je včeraj okoli 11.00 prišlo do incidenta med natakarjem in francoskim gostom, ki je naročil palačinke. Na mizo naj bi prispele s precej zamude.

Kot se vidi na videoposnetku, ki kroži po spletu, je francoski državljan bos, oblečen v bermuda hlače in črno majico s kratkimi rokavi. Natakar, s katerim sta se stepla, je oblečen v belo srajco, dolge hlače in obut v čevlje.

Pretep naj bi trajal manj kot minuto in se končal, ko je Francoz po nekaj izmenjanih udarcih padel.

Kot poročajo hrvaški mediji, je do pretepa prišlo zaradi sladice. Francoz naj bi naročil palačinke, ki so prišle na mizo z zamudo in jih zato ni želel plačati. Z natakarjem sta se najprej sprla, nato pa so zapele pesti.

Natakar naj bi v določenem trenutku gostu odvzel mobilni telefon. Predvidevajo, da zaradi garancije, da bo resnično plačal.

Policisti so opravili razgovor z natakarjem, Francoz pa je moral poiskati zdravniško pomoč na urgenci.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Lili |  06 .08. 2020 ob  13: 57
To je pa zato, ker je lahko vsak bedak natakar...Ni več pravih, šolanih natakarjev,..Res pa je, da so (smo) postali vsi že prav grozno nestrpni...
anton |  05 .08. 2020 ob  16: 10
... še par podobnih dogodkov in hrvatom naslednje leto ne bo potreben corona virus , da ne bo turistov kot prejšnja leta ...
solinar |  05 .08. 2020 ob  15: 10
Turizem po dalmatinsko.