V BOVCU ODPRLI 112. TRGOVINO SPAR: Ob otvoritvi je bilo doniranih 3.000 evrov (FOTO)

Slovenija

SPAR Slovenija je 8. decembra v Bovcu odprl novo trgovino. Supermarket SPAR je skupno že 112. trgovina v verigi trgovin SPAR in INTERSPAR. Ob otvoritvi je podjetje SPAR Slovenija trem lokalnim organizacijam doniralo skupaj 3.000 evrov. Kupci lahko z žetoni v trgovini glasujejo za višino donacije, ki jo bo prejelo vsako izmed predlaganih društev. Izbirajo lahko med Tekaškim društvom Bovec, Prostovoljnim gasilskim društvom Bovec ter Vrtcem Bovec.

SPAR Slovenija je nov supermarket SPAR v Bovcu zgradil v dobrih šestih mesecih v sodelovanju z gradbenim podjetjem Kolektor Koling d.o.o. Nova trgovina SPAR obsega 1.257 kvadratnih metrov površin, od tega predstavlja prodajni del približno 700 kvadratnih metrov, celotna investicija podjetja SPAR Slovenija v opremo in izgradnjo nove trgovine pa je znašala 4 milijone evrov. Trgovina združuje trajnostne rešitve in elemente moderne gradnje, ki zaznamuje trgovine SPAR po vsej Sloveniji. Za osvetlitev skrbijo varčne LED žarnice, za vzdrževanje primerne temperature objekta pa talno gretje in hlajenje ter sodobni sistem, ki uporablja 100 % naravni plin CO2. Slednji je stalnica v vseh novih trgovinah SPAR, saj za svoje delovanje ne uporablja klasičnih energentov in je posledično okolju prijaznejši.

V ospredju trgovine se nahaja Sparova tržnica z bogato ponudbo sezonskega sadja in zelenjave, kjer pomembno mesto zavzemajo izdelki slovenskih pridelovalcev. Med izbiro dnevno svežih in v trgovini pripravljenih jedi Spar To Go bodo obiskovalci našli raznovrstne sendviče in solate, ki se bodo odlično izkazali v trenutkih lakote in pomanjkanju časa. Na tem oddelku imajo lahko vsi obiskovalci trgovine vpogled v pripravo jedi, ki bodo nastajale pod veščimi prsti zaposlenih na oddelku.

Široka izbira sveže pečenega kruha in pekovskih izdelkov je na voljo na samopostrežnem oddelku, ne manjkajo pa niti dobro založene delikatesa, mesnica in ribarnica. Za prijetno nakupovanje in zadovoljstvo kupcev skrbi uigrana ekipa 22 sodelavcev, zaposlena za polni delovni čas, pred trgovino pa je na voljo 69 brezplačnih parkirnih mest.

Otvoritev trgovine je Spar popestril z glasovanjem kupcev o višini donacije in jo razdelil med Tekaško društvo Bovec, ki bo denar namenilo za nakup opreme za atlete, Prostovoljno gasilsko društvo Bovec za nakup zaščitne gasilske opreme ter Vrtec Bovec za nakup knjigic in rekvizitov.

Vabljeni v najnovejšo trgovino SPAR v Sloveniji!

DELOVNI ČAS SUPERMARKETA SPAR BOVEC:

PON–SOB: od 8.00 do 20.00

Deli novico: