V BERTOKIH ODKLOPIL PRIKOLICO IN SE ODPELJAL: Voznik tovornjaka je bil krepko "pod dozo"

Kronika

V soboto ob 23.25 je koprske policiste poklical občan in povedal, da je na parkirišču v Bertokih voznik tovornega vozila ljubljanskih registracij pravkar odklopil prikolico in odpeljal, po besedah občana, močno pod vplivom alkohola. Prometni policisti so ustavili 44-letnega voznika tovornega vozila, državljana Srbije. Odredili so mu preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,86 mg/l, bil je pridržan, sledi pa mu še obdolžilni predlog.

Fotografije so simbolične.

V petek ob 11.03 so policisti v Kopru vozniku osebnega avtomobila odredili hitri test na droge, ki je bil pozitiven, voznik pa je zatem odklonil strokovni pregled. Sledi obdolžilni predlog.

Kasneje, ob 18.28 so policisti v Dolu pri Vogljah kontrolirali voznika traktorja. Alkotest mu je pokazal 0,78 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Istega dne ob 22.54 pa so koprski policisti na Pomjanu odredili preizkus alkoholiziranosti vozniku osebnega avtomobila, ki je pokazal 0,64 mg/l. Tudi njemu sledi obdolžilni predlog.

Koprski policisti so v soboto ob 2.33 ustavili voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,61 mg/l. Odrejeno mu je bilo pridržanje in odvzeto vozniško dovoljenje.

Popoldan, ob 16.48, je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti na mokrem cestišču v Strunjanu trčil v obcestni zid. Preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,34 mg/l. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

Kolesarja v soboto vpletena v dve nesreči

V Postojni je v soboto padel kolesar. Po prvih podatkih mu je nasproti pripeljal voznik skuterja, da bi se izognil trčenju, pa je kolesar zapeljal izven vozišča ter trčil v drevo. Poškodovanega so odpeljali v klinični center v Ljubljano, policisti še zbirajo obvestila.

Ob 20.12 je v Sežani 13-letni otrok s kolesom izsilil prednost vozniku osebnega avtomobila. Otrok se je pri trčenju lažje poškodoval.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija