V ANKARANU IN NA ŠKOFIJAH ZASAČILI VEČ ILEGALNIH MIGRANTOV: Dva voznika zaradi alkohola ostala brez vozniške

Kronika

Na območju Policijske uprave (PU) Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 13 tujcev, ki so prišli v Slovenijo nelegalno, in sicer v Ankaranu dva državljana Bangladeša in na Škofijah deset državljanov Bangladeša ter državljana Albanije pri Hrušici. Postopki še potekajo.

Fotografija je simbolična.

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 36 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 126 klicev. Obravnavali so pet prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so tri vozila. S področja kriminalitete so obravnavali eno tatvino, zaradi kršitev javnega reda ni bilo intervenciji.

Policisti so včeraj zasegli tri avtomobile, in sicer v Bertokih 41-letnemu vozniku, v Hrvatinih 32-letnemu vozniku, v Ilirski Bistrici pa 30-letnemu vozniku. Vsi so bili brez (veljavnega) vozniškega dovoljenja, vsem trem sledi obdolžilni predlog.Ob 20.30 so policisti v Rakitniku ustavili 43-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus z alkotestom pokazal 0,58 mg alkohola na liter izdihanega zraka. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Ob 22. uri pa je na mejni prehod Dragonja pripeljal 54-letni voznik osebnega avtomobila iz okolice Ljubljane. Opravljen preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,61 mg alkohola na liter izdihanega zraka. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje in odrejeno pridržanje. Sledi mu obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija