USTAVIL PRED PREDOROM DEKANI: To je bil razlog

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 64 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 180 klicev. Obravnavali so 14 prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in dve tatvini, zaradi kršitev javnega reda je bilo osem intervencij. Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 85 ilegalnih prehodov državne meje.

Fotografija je simbolična. 

Z DARS-a so koprske policiste obvestili, da je pred predorom Dekani proti Ljubljani ustavljeno tovorno vozilo, ki presega dovoljeno višino. Vozilo so izločili iz prometa, vozniku, 48-letnemu državljanu Madžarske, pa izdali plačilni nalog.

Ob 15.45 je 55-letna voznica osebnega avtomobila na cesti od Planine proti Postojni v desnem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala v levo na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčila v nasproti vozečega 32-letnega voznika osebnega avtomobila. 32-letnik je bil odpeljan v UKC Ljubljana, povzročiteljici so policisti izdali plačilni nalog.

BONUS VIDEO: Ali je turistične sezone na Obali konec?

Ob 21.30 so policisti v koprskem lokalu odredili pridržanje 52-letnemu kršitelju, ki se je nedostojno vedel, s tem pa nadaljeval tudi po prihodu policistov na kraj. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Pri Postojni je nekdo vlomil v trgovino in ukradel vrtno garnituro.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija