USPEŠNE FRANCOSKE TAKTIKE ZAPELJEVANJA: Jih poznate?

Trendi

Poti, ki peljejo do spolnega partnerja, so različne. Toda seštevek vseh dejanj, dejstev in stvari, ki vodijo do 'velikega poka', se preprosto imenuje zapeljevanje. Seveda, zapeljevanje je nadaljevanje flirta – ko 'dvorjenje brez resnih namenov' ali 'nabiranje rožic' postane del resnejše spolne igre. Zlasti Francozinje naj bi se posluževale zelo uspešnih taktih zapeljevanja. Kje tičijo njihove skrivnosti, razkriva YourTango.

Prenehajte hoditi na zmenke

Francozinje ne hodijo na slepe zmenke. One moške spoznavajo na zabavah, na druženju v družbi prijateljev ali ob drugih priložnostih, kjer prihaja do družabnih stikov.

Organizirajte dobro zabavo

Ne zabave z bučno glasbo in potoki piva, temveč sofisticirano druženje ob okusnih prigrizkih in dobrem vinu. Tako boste vsem, ki bodo nanjo prišli, dokazali, da ste svetovljanka in zanimiva ženska, ki se zna zabavati, a kljub temu pozna meje dobrega okusa.

Hodite, kolesarite, gibajte se

Francozinje kamor koli lahko gredo, gredo peš. Ali s kolesom. To ne samo, da je idealna vadba, sprehod po mestu, parku ali okoliški naravi ponuja več možnosti za spogledovanje in nedolžno flirtanje, ki lahko hitro postane nekaj več.

Pozabite internet

Ne na osebno spoznavanje, Francozinje še vedno prisegajo na tradicionalno navezovanje stikov s pogovorom in s pogledom iz oči v oči, tudi v muzejih, lokalih, na pohodih, sprehodih in zabavah.

Bodite naravni

Francozinje delujejo vedno sproščeno in naravno. Prav to je ena največjih skrivnosti njihovega uspešnega zapeljevanja. Tudi glede ličil in modnih dodatkov se držijo pravila, manj je več.

Pozdravite bivšega

Ko se srečata na ulici ali kje drugje, ga pozdravite. Pozabite na nekdanje spore in zamere. Ti velikokrat človeka držijo v preteklosti in zagrenjen ne more obrniti novega lista v knjigi življenja.

Oblikujte svoj krog ljudi

Vanj sprejmite tiste, ki jim zaupate, so dobra družba ter se z njimi podajajte na zabave, razstave, koncerte. Več kot je druženja, več kot je priložnosti za srečevanje drugih, več je tudi priložnosti za spogledovanje in osvajanje.

Bodite pametni

Inteligenca je ena najprivlačnejših lastnosti in Francozinje se tega dobro zavedajo. Zato so na tekočem z dogodki, berejo knjige, širijo svoja obzorja ter se v nobenem primeru ne zanašajo le na videz.

Ne skrivajte svojih čustev

Vseeno je, kako se počutite, kakšne volje ste, vedno pokažite svoje počutje in svoje občutke. Nikoli jih ne skrivajte, dovolite si biti takšni, kot ste. Kajti pristnost je še ena zmagovalna pot do srca nasprotnega spola, kar Francozinje dobro vedo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija