USPEŠNA IZVEDBA PRVE 'PROMO ISTRA' DELAVNICE: Pridobljeno znanje o optimizaciji spletnih strani

Koper

Prva od šestih PROMO ISTRA delavnic se je uspešno odvila in udeleženci so domov odnesli nova znanja o optimizaciji spletnih strani. Med drugim so izvedeli, kaj je optimizacija spletnih strani, kako delujejo iskalniki, kako se povzpeti na vrh v iskalnikih in povečati svoj organski promet, kaj je on-site in off-site optimizacija in kako preveriti uspešnost spletne strani. Več v nadaljevanju.

Osnovni namen operacije PROMO ISTRA je prispevanje k boljši prepoznavnosti in poosebljanju razvojne vizije Slovenske Istre kot območja uspešnega povezovanja in prepleta zelenega gospodarstva na podeželju, v obalnih urbanih območjih ter na morju, z visoko kakovostjo življenja lokalnega prebivalstva ter zagotavljanja uravnoteženih razvojnih možnosti, temelječih na inovativnosti, kreativnosti in trajnostnem razvoju.

Prva delavnica, ki je potekala 8. septembra, je udeležence naučila, kaj je to on-site optimizacija in kaj off-site optimizacija ter tudi, kaj ta dva pojma pomenita dejansko v praksi. Obenem so udeleženci dobili tudi znanja o tem, kako se preverja učinkovitost SEO optimizacije. Podjetje NGN Media, glavni partner projekta PROMO ISTRA, ki se ukvarja z izdelavo in optimizacijo spletnih strani, je udeležence med drugim poučilo, kaj vse je del optimizacije, kako se določajo ključne besede, kako se ugotovi kvaliteto povezav, kako se preveri povezave konkurence in še mnogo več. Tematika je bila predstavljena tudi na primerih iz prakse. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija