USPEH FLIPOVCEV NA BONIFIKI: Na prvem tekmovanju v novi sezoni kar 24 odličij (FOTO)

Koper

Z novim šolskim letom so se začela tudi nova tekmovanja. Tako je minulo soboto v Areni Bonifika potekalo državno prvenstvo in tekma Slovenije v skokih z male prožne ponjave. Tekmovanja se je udeležilo 300 tekmovalcev iz 11 klubov.

Odličen uspeh so dosegli Flipovci, ki so domov odnesli kar 24 medalj, od tega 12 zlatih, 6 srebrnih in 6 bronastih. Flipice so v posameznih kategorijah pobrale vsa 1. mesta, v ekipnih kategorijah pa jim je ušla le ena zlata medalja.

Državni prvaki so postali Tayra Madžarovič - starejše deklice, Pia Pavlin - mladinke, Ela Sabadin - članice, Aleksandra Belle Rodrigues - starejša članica, Tom Placer - starejši član, ekipa starejših deklic, ekipa članic ter ekipa starejših članic in članov.

Srebro so si na državnem prvenstvu prislužile Tjaša Malečkar - starejše deklice, Tjaša Medenhodžič - starejša članica in ekipa članov. Na tekmi Slovenije pa Ema Korenika - cicibanka, Evan Močnik - ciciban ter ekipa cicibanov.

Na tretje mesto so se na državnem prvenstvu uvrstile Mia Gazič - članice, Mateja Perc - starejša članica, ekipa mladink in druga ekipa članic.

Na tekmi Slovenije so na najvišji stopnički stale Yenny Nemec - cicibanka, Lana Dolinar - mlajša deklica, ekipa cicibank in ekipa mlajših deklic.

Na tekmi Slovenije so bile srebrne Lara Komel - mlajša deklica in druga ekipa cicibank.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija