USODEN PADEC S KOLESOM: Poškodbe so bile prehude, 14-letnik umrl v bolnišnici

Kronika

Minulo sredo ob 20.30 uri je v Postojni 14-letnik izgubil oblast nad kolesom in padel. Odpeljali so ga v Univerzitetni klinični center v Ljubljano, od koder so v petek ob 17.36 koprske policiste obvestili, da je 14-letni Postojnčan zaradi poškodb umrl.

V petek popoldan je v Ankaranu z motornim kolesom padel 58-letni državljan Danske. Poškodovanega so odpeljali na pregled v SB Izola. Na kraju je plačal globo 

V soboto ob 0.45 je v Kopru padel 42-letni voznik motorja. Poškodovanega so odpeljali v SB Izola. Alkotesta ni mogel opraviti, zato mu je odrejen strokovni pregled na alkohol in mamila. Do prometne nesreče je prišlo ker ni vozil ob desnem robu prometnega pasu.

Ob 14.50 je 37-letna državljanka Češke, ki je vozila osebni avtomobil iz smeri Dolenj proti Jelšanam, v desnem ovinku zapeljala čez ločilno črto na nasprotno smerno vozišče in s prednjim delom vozila trčila v prednji del avtomobila, ki ga je vozil 25-letni državljan Avstrije. V obeh vozilih so bili še potniki, ki so jih odpeljali na pregled v SB Izola. Povzročiteljica je plačala globo.

V nedeljo nekaj minut čez polnoč je 56-letni državljan Italije pri Divači z motorjem zaradi neprilagojene hitrosti trčil v prometni znak. Pri tem se je lažje poškodoval, preizkus alkoholiziranosti pa mu je pokazal rezultat 0,47 mg/l. Odpeljali so ga v SB Izola, prejel pa bo še plačilni nalog.

Popoldan je 83-letni moški v Podgorju padel s traktorja. Koprske policiste so iz bolnišnice obvestili, da je 83-letnik utrpel hude poškodbe. Zadeva se še preverja, za voznika traktorja je bil odrejen strokovni pregled.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija