UMRL JE ZNAN TRŽAŠKI DJ: V starosti 46 let so ga našli mrtvega v stanovanju

Trst

Umrl je znani tržaški DJ Stefano Moratto, širši javnosti znan kot Stefanino DJ. Njegovo truplo je v njegovem stanovanju v soboto odkrila sorodnica, poročajo italijanski mediji. 46-letnik je kot DJ vrtel glasbo v vseh najbolj znanih klubih, tudi v Sloveniji. Vzrok smrti ostaja neznan.

Stefano je bil rojen 6. marca 1974 v Trstu. Že od malih nog je gojil strast do glasbe in ritma. Kasneje je kot DJ nastopal v najpomembnejših klubih in dogodkih na severovzhodu Italije, ob imenih, kot so Joe t Vanelli, Ralf, Massimino Lippoli, Stefano Noferini, Alfred Azzetto in mnogih drugih. Skupaj z naraščajočim fenomenom house glasbe je rasla tudi njegova popularnost, navaja portal triestecafe.it.

Med drugim je zagnal znan projekt za distribucijo glasbe Dance All Day, ki je referenčna točka za številne DJ-je iz Italije, pa tudi Slovenije, Hrvaške in Avstrije. Obenem je skupaj z dvema partnerjema ustanovil projekt Starlight za organizacijo dogodkov. Veliko je nastopal v sosednjih državah, na festivalih in v znanih klubih, kot so: Lipa, Casablanca, Teater, Martin Krpan, X Generation, Colosseum, Fort Burguignon, Monvi in Fun Academy.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija