UMIRITE NORI DECEMBER, OBIŠČITE LIFECLASS: Nudijo vse, kar potrebujete za udobne in sproščene dni

Piran

Vrvež, gneča, hitenje in polni urniki. Se tudi vaš december po navadi odvija tako? To je čas, ko se narava umiri, mi pa v želji, da pred prazniki uredimo vse potrebno, pogosto delujemo v peti prestavi. Ob tem pa pozabimo, da bi lahko prav ta čas kvalitetno in sproščeno preživeli s svojimi najdražjimi. Hoteli LifeClass Portorož ponujajo vse kar potrebujete, da pričnete ponovno sproščeno in odpočito uživati decembrske dni. 

Najlepše termalno kopališče ob morju

Predstavljajte si termalno kopališče, kjer lahko uživate v pogledu na morje, medtem ko se prepustite spokojnosti, miru in udobju. Terme Portorož s svojo edinstveno lokacijo in ponudbo osnovano na petih naravnih elementih poskrbijo, da med vašim bivanjem odnesete kar največ blagodejnih in zdravilnih učinkov morja.

Velnes ponudba na 10.000 m2 površine

Ob bivanju v enem od 4* ali 5* zvezdičnih hotelov lahko uživate v  neomejenem vstopu v termalne bazene. Obsežno velnes ponudbo pa dopolnjujejo še Sauna Park, Thalasso center, Shakti – Ayurveda ter lepotni in medicinski center.

Morski zrak, morska voda, slanica, termalna voda in fango so naravni elementi združeni v raznolike storitve, ki naslavljajo različna področja in delujejo bodisi kot kurativa ali preventiva. Nekaj zase bodo našli vsi, ki želijo poskrbeti za lepoto, zdravje, sprostitev, okrevanje po poškodbah, splošno izboljšanje počutja in tisti, ki želijo zmanjšati posledice stresa in preobremenjenosti. Od raznolikih masaž, neg obraza in pilingov telesa, oblog za telo ter kopeli, do terapevtskih storitev in storitev medicinskega centra, vsakdo najde nekaj zase.

Največji kompleks savn v Istri

Odkrijte Sauna Park, ki velja za največji kompleks savn v Istri. V Sauna Parku se boste ogreli v eni izmed osmih različnih vrst savn, vključno z novima finsko savno in infrardečo savno s kromoterapijo. Počitek med savnanjem lahko izkoristite s Kneipp kopeljo ali sproščanjem v toplem Tepidariumu – ogrevanem prostoru, ki so ga Rimljani uporabljali kot kopalnice v svojih starodavnih termalnih kopališčih. Če razmišljate o razvajanju v dvoje, prekinite vsakodnevno rutino in rezervirajte dve in pol urno ali štiri urno razvajanje za vas in vašo boljšo polovico v Spa Suiti. Privoščite si sproščujoče urice v  zasebnosti ter se prepustite peneči kopeli, savni, penini in sadju. Na vašo željo lahko razvajanju dodate tudi masažo. Cena že od 80 evrov.

Paket Savna Relax vključuje:

Bivanje v 4* hotelu v dvojni sobi,

Bogat mediteranski samopostrežni zajtrk,

1x vstop v Sauna Park (2 uri),

Kopalni plašč,

Neomejen vstop v bazene,

Neomejena uporaba fitnes centra LifeFit,

Športne aktivnosti na svežem morskem zraku.

Dogajanje za vse starosti

Od 20. decembra dalje vas v Cafè Central čakajo večerni spektakli. Zvrstile se bodo plesne predstave, kabarejski šovi, akrobatski nastopi, harfistični performansi in akustična glasba v živo.

Začenši z 22. decembrom, bodo otroci lahko uživali v raznolikem animacijskem programu z različnimi aktivnostmi in tematskimi ter ustvarjalnimi delavnicami, Mini Disku, glasbi in plesu.

Praznično dogajanje v Portorožu in Piranu

Decembra je Portorož odet v čarobno, praznično vzdušje. 

Ne zamudite:

največjega pokritega drsališča na ledu ob morju,

praznične dežele z lučkami, delavnicami za otroke, glasbenimi nastopi, plesnimi predstavami in petjem,

pravljičnega vlakca, ki bo obiskovalce prevažal od Portoroža do Pirana,

bogato obloženih stojnic božično novoletnega sejma Vse sladkosti življenja,

gala novoletnega koncerta Orkestra Slovenske filharmonije s solisti,

veličastnega ognjemeta na prvi dan novega leta.

Ujemite to izjemno priložnost za nepozabno decembrsko doživetje v LifeClass Hotels & Spa Portorož. Pri rezervaciji ne pozabite omeniti kode: Savna Relax.

Prepustite se decembru v Portorožu.