UKRAJINKO VZELA POD STREHO, ONA PA JE NAREDILA TOLE! Begunka pravi, da ni nič kriva (FOTO)

Trendi

Sonya Dobrvlsk, begunka iz Ukrajine je v svetu postala znana kot razdiralka družin in kradljivka možev, ker je oče dveh otrok zapustil svojo družino, da bi bil z njo. Ona sicer pravi, da ni nič kriva. Sonya je pobegnila v Bradford, mesto v zahodnem Yorkshiru v Anglije, in se nastanila v hiši Lorne Garnett in njenega partnerja Tonyja, s katerim sta bila skupaj osem let. Že po desetih dneh se je Tony odločil zapustiti Lorno in otroka ter začeti novo življenje s Sonyo.

Sonya Dobrvlsk

Sonya v solzah trdi, da ni razdiralka družin in pravi, da je Lorna nagnala njo in Tonyja, ker je nenehno dvomila v njun odnos, piše The Sun. "Njena nenehna sumničavost naju je s Tonyjem le zbližala. Nenehno je poudarjala, da je med nama nekaj, tudi ko ni bilo. Torej, ona je kriva," je rekla Sonya.

Lorna je za medije povedala, da ni bila prepričana, ali naj v hišo spusti tujca, a se je na koncu za to odločila, ker je želela pomagati ukrajinskemu ljudstvu. Dodala je, da je postala previdna, ko je opazila, da Sonye ne zanima pogovor z njo, ampak njen partner Tony.

Lorna se je odločila, da Sonyo nažene iz svojega doma, vendar je dejala, da je bila negativno presenečena, ko je Tony spakiral kovčke in odšel skupaj z Ukrajinko. Ko so ga spraševali o ljubezenskem trikotniku, je Tony priznal, da je vse šlo k vragu in dodal, da je šlo za ljubezen na prvi pogled.

Medtem ko Lorna pravi, da je njeno srce strto, Sonya trdi, da ji je nerodno zaradi svoje države in članov njene družine, ki so ji rekli, da zaradi njenih dejanj ne morejo med ljudi. Sonya je tudi povedala, da sta Tony in Lorna prekinila razmerje, preden je prispela v Združeno kraljestvo.

Priznala je, da je obupana zaradi ljudi, ki jo obtožujejo, saj zdaj zaradi nje številne britanske družine nočejo sprejeti beguncev iz Ukrajine, ki zelo potrebujejo pomoč. "Pravijo, da zaradi mene nihče v Veliki Britaniji ne bo sprejel Ukrajincev. Vsaka družina v Veliki Britaniji bo zdaj mnenja, da ne sme sprejeti begunca/begunke, ker bo ukradel/ukradla moža/ženo," je povedala Sonya.

Tony in Sonya trdita, da sta si bila privlačna, a navajata, da se med njima ni nič zgodilo, dokler nista zapustila Lornine hiše. Sonya je dodala, da se je sama odločila, da zapusti Lornino hišo, saj se je vsak dan nad nečim pritoževala in je v hiši vladala napetost ter zaključila, da je bila izključno Tonyjeva odločitev, da gre za njo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  29 .05. 2022 ob  09: 13
Kje pa je fotografija Lorne?