UKRADEL PIRANSKO OBZIDJE IN MIRAMAR: A to še ni bilo vse!

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 34 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 86 klicev. Obravnavali so dve prometni nesreči z materialno škodo, s področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine in dva vloma. Zaradi kršitev javnega reda je bila ena intervencija.

Nekdo je vlomil v galerijo v Piranu. Odnesel je tri umetniške slike (akt, Miramar in piransko obzidje), vredne približno 6000 evrov.

V Ilirski Bistrici je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. Preiskal je vse prostore, zatem pa odnesel klavirsko harmoniko znamke Scandalli. Škode je za približno 3000 evrov.

Ponoči je v Ilirski Bistrici nekdo vlomil v prodajalno, iz katere je ukradel menjalni denar.

Vožnja pod vplivom prepovedanih drog

Včeraj ob 22.15 so policisti v Luciji ustavili 30-letno voznico osebnega avtomobila. Odrejen preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezultat 0.00 mg/l. Zaradi suma, da vozi pod vplivom mamil, ji je bil odrejen postopek za prepoznavo simptomov, ki so posledica prepovedanih drog. Bil je pozitiven na kanabis in kokain, odrejen strokovni pregled pa je odločno odklonila. Začasno so ji odvzeli vozniško dovoljenje in ji prepovedali nadaljnjo vožnjo. Sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija