UJELI RUSA S PONAREJENIMI DOKUMENTI: Ga čaka kazenska ovadba?

Kronika

Včeraj popoldan so policisti pri Razdrtem ustavili državljana Rusije, ki prebiva v Sloveniji. Zaradi suma, da je vozniško dovoljenje ponarejeno, so mu dokument zasegli. Poslan bo na analizo, v primeru, da se sum ponaredka potrdi, pa bodo policisti voznika kazensko ovadili. 

Ob 7.12 se je pred predorom Dekani sprožila višinska kontrola. Policisti so na kraju ugotovili, da je imel madžarski voznik tovor na tovornem vozilu sicer pravilno naložen, so pa med postopkom ugotovili, da je kršil pravila uporabe tahografa. Izdali so mu plačilni nalog.

Ob 20.50 so v Portorožu 18-letniku zasegli skuter. Odredili so izredni tehnični pregled, ki je potrdil, da le-ta presega največjo dovoljeno tovarniško hitrost. Mladenič se bo za kršitev predpisov zagovarjal pred sodnikom, saj bodo policisti zoper njega spisali obdolžilni predlog. 

Policisti Policijske uprave Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 40 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 94 klicev. Obravnavali so 11 prometnih nesreč z materialno škodo, s področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in eno tatvino, zaradi kršitev javnega reda ni bilo intervencij. Na območju Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah obravnavali še 18 nezakonitih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija