UDARIL GA JE TUDI Z BOKSERJEM: Po pretepu dveh mladoletnih Postojnčanov je eden pristal na urgenci

Kronika

V nedeljo ob 00.18 so bili policisti obveščeni, da se na urgenci v Postojni nahaja poškodovana oseba. Policisti so ugotovili, da sta se v Postojni sprla in stepla dva 17-letnika doma iz Postojne in iz okolice Postojne. Med pretepom je mladoletnik, doma iz okolice Postojne, z bokserjem v rokah udaril drugega mladoletnika iz Postojne in ga pri tem lažje telesno poškodoval. Zoper osumljenega bodo policisti napisali kazensko ovadbo za kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper. 

Fotografija je simbolična.

Prometna nesreča pri predoru Markovec

V soboto, 20. januarja, ob 02.48 uri je bil OKC Policijske uprave Koper obveščen o prometni nesreči na hitri cesti izven predora Markovec. Policisti so ugotovili, da je 28-letni državljan Srbije z urejenim prebivališčem v Sloveniji vozil osebni avtomobil po hitri cesti skozi predor Markovec iz smeri Kopra proti Izoli. Voznik na koncu predora ni vozil po sredini prometnega pasu in je zapeljal v desno, kjer je trčil v prometno signalizacijo pokončne zapore. Za njim je pripeljala še 26-letna voznica osebnega avtomobila doma iz okolice Portoroža, ki je z vozilom povozila podstavek pokončne zapore, ter pri tem poškodovala eno pnevmatiko nas svojem vozilu.

Policisti so obema voznikoma odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pri drž. Srbije pokazal 0,55 mg/l alkohola, zato so mu policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje, izdan pa mu je bil plačilni nalog. Preizkus alkoholiziranosti za 26-letnico je bil negativen.

V nedeljo so v Pivki so policisti ustavili 38-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je bil odrejen hitri test na droge, ki je bil pozitiven na kokain. Policisti so mu odredili strokovni pregled, katerega pa je odklonil. Vozniku so začasno odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo, zoper njega pa bo napisan obdolžilni predlog.

V Sežani so policisti ustavili 39-letnega voznika osebnega avtomobila, doma iz Sežane, kateremu so odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,88 mg/l alkohola. Vozniku so prepovedali nadaljnjo vožnjo, odvzeli vozniško dovoljenje, zoper njega pa bo napisan obdolžilni predlog.

Policisti so na avtocesti pri Kopru ustavili 43-letno voznico osebnega avtomobila, doma iz Kopra, kateri so odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal rezultat 0,90 mg/l alkohola. Prepovedali so ji nadaljnjo vožnjo, odvzeli vozniško dovoljenje, zoper njo pa bo napisan obdolžilni predlog.

Krepko čez omejitev

Policisti so v Črnem kalu ustavili 85-letnega državljana Avstrije, ki je na avtocesti z osebnim avtomobilom pred Senožečami na omejitvi hitrosti 130 km/h vozil s hitrostjo 207 km/h. Izrekli so mu globo. Prav tako je na istem odseku avtoceste hitrost prekoračil 51-letni državljan Hrvaške, ki je z vozilom vozil s hitrostjo 183 km/h. Voznik je bil ustavljen na Fernetičih, izrečena mu je bila globa.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija