UČITELJ KATOLIŠKE ŠOLE UJET V KOČLJIVI SITUACIJI: Tako se je "sprostil" s soprogo, dijaki pa so vse posneli! (VIDEO)

Svet

Učitelja katoliške šole v Kolumbiji, Rubena Dara Parrasa, so dijaki med predavanjem prek Zooma ujeli v precej neprijetni situaciji. Nauk zgodbe: raje dvakrat preverite, če ste res izklopili kamero.

Po koncu predavanj je namreč omenjeni učitelj pozabil izklopiti kamero in se prepustil nežnosti s svojo soprogo. V nekem trenutku ji je dvignil majico in jo začel poljubljati po prsih.

16-letni dijaki so dogajanje spremljali, nekateri pa so svojega učitelja tudi posneli. Posnetek se je bliskovito razširil po spletu.

Učitelj se jim je kasneje opravičil. "To je povsem moja napaka, nisem vedel, da je kamera še vedno vklopljena. Tega nisem naredil namerno, vse je bilo povsem slučajno," je pojasnil. "Želim se opravičiti, če sem kogarkoli prizadel," je še dodal.

Ravnateljica pa je že sprožila preiskavo. "Gre za resno stvar, učitelj se je med predavanji obnašal neprimerno, situacijo pa so nekateri učenci posneli," je dejala.

Posnetek je bil deležen tudi mnogih komentarjev. "Zdi se, da njegova soproga ne uživa ravno v sesanju dojk. Ubogi človek, zdaj cel svet ve, da je komaj kaj zainteresirana," je eden izmed njih. "Žalosti me, ko gledam obraz njegove žene. Nikakršnih čustev ne prikazuje. Morda profesor potrebuje učno uro o sesanju dojk," so tudi zapisali.

Drugi so se postavili učitelju v bran: "Človeško je grešiti. Pozabil je na kamero, glede na to, da je doma pa lahko počne kar hoče".

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  29 .04. 2021 ob  20: 14
Ma ok,vsaj malo vzdusja bi blo treba al predigre,on po predavanju gre kar sesat josko,kaj je pil mleko?!
Ampak se je opravicil za napako in bog odpusca
alfa |  29 .04. 2021 ob  16: 40
tako je zato ker so uvedli butasti zoom šola na daljavo,ko človek nima več zasebnosti in je služba v tvojem domu in pač se zgodi da pozabis ugasnit kamero