TUDI DANES NA OBALI MNOŽIČNO TESTIRANJE: Poleg Izole poteka še v Ankaranu

Izola

Množično testiranje na okužbo z novim koronavirusom s hitrimi testi danes znova poteka v številnih krajih po Sloveniji. Ponekod ga bodo izvajali tudi v preostalih dneh tega krajšega prazničnega tedna, je razvidno s seznama ministrstva za zdravje in sporočil posameznih lokalnih skupnosti.

Danes od 9. do 17. ure bo množično testiranje možno tudi v Ankaranu na sedežu občinske uprave. Na odvzem brisa se ni potrebno posebej naročati. Brezplačno pa se bodo danes lahko testirali tudi Izolani, testiranje pa bo potekalo na parkirišču pri ladjedelniciKot so zapisali na spletni strani izolske občine, bo testiranje potekalo v mobilni enoti.

Občanke in občani, ki se želijo testirati, morajo s seboj imeti osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja. Če ste na testu pozitivni, pojdite domov in se nemudoma izolirajte. Kontaktirajte svojega izbranega zdravnika. Negativni rezultat testa naj vam ne da občutka lažne varnosti, saj ste čez dve uri že lahko pozitivni, opozarjajo na ministrstvu za zdravje. Še naprej upoštevajte vsa priporočila.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija