TRŽAŠKI PROTICEPILEC POZITIVEN NA KORONAVIRUS: "Zame covid-19 obstaja samo v glavah hipnotiziranih ljudi"

Trst

Za koronavirusom je zbolel Fabio Tuiach, tržaški pristaniški delavec, boksar in nekdanji mestni svetnik. Ta položaj je zasedel kot član kvote Lega, kasneje se je vključil v skrajno desno stranko Forza Nuova, nato pa je kot neodvisen član deloval v Gruppo Misto. Je tudi eden izmed bolj vidnih obrazov tržaških protestov proti pogoju PCT.

Novico je sam delil na družbenem omrežju Vk: "Z gasilskimi hidranti in nizkimi temperaturami skoraj nemogoče, da ne bi zbolel. Končno sem dobil to grozno gripo, prekleto, kakšen strah."

Opravil je dva brisa sline, ki sta bila pozitivna, danes pa ga čaka še molekularni bris, poroča triesteprima.it.

"Pred nekaj dnevi sem bil pred gasilskimi hidranti in ves dan sem bil moker. Mislim, da je s temperaturo v Trstu konec oktobra praktično nemogoče, da v teh primerih ne bi zbolel in pravzaprav sem bil takoj po povišani temperaturi pozitiven na lekarniški test, jutri me čaka uradni bris. Zame covid-19 obstaja samo v glavah hipnotiziranih ljudi, enako jemljem protivnetna zdravila in vitamine, eksperimentalno cepivo pa prepuščam hipohondrom brez Boga. Covid-19 je prevara, toda s tahipirinom in budnim čakanjem lahko nekdo konča v bolnišnici, tisti, ki je naredil čarobni serum, pa ga bo branil tudi pred dokazi. Končno sem dobil to grozno gripo, prekleto, kakšen strah," je zapisal Tuiach.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  25 .10. 2021 ob  11: 57
Zakaj ga sploh testirajo? Zakaj se zdravstvo ubada z njim?
Lili |  25 .10. 2021 ob  10: 22
In kaj?