TRUPLO V ZAMRZOVALNIKU PRI SOSEDIH ŠE KAR RAZBURJA: Žensko naj bi pokončali z udarci v glavo

Kronika

Včeraj smo poročali o truplu, ki so ga našli v Hrvaškem Medžimurju v soboto. Gre za truplo ženske, ki je izginila pred 19 leti. Aretirali so njeno 45-letno sestro. Postavlja se vprašanje, kako je lahko cela družina živela v hiši, kjer so v zamrzovalniku na hodniku hranili truplo, ne da bi karkoli opazili? O pretresljivi najdbi so se razpisali tudi svetovni mediji.

Hrvaški mediji poročajo, da je 45-letna Smiljana Dominič osumljena uboja svoje sestre Jasmine. Uboj naj bi se zgodil v letih 2000 ali 2001. Truplo je bilo zavito v celofan. Potem, ko je prišlo do izpada elektrike in je pričelo neznosno zaudarjati, naj bi ga v soboto odkril zet osumljenke, ki je takoj obvestil policiste.

Truplo naj bi se nahajalo v zamrzovalni skrinji na hodniku družinske hiše v Palovcu pri Čakovcu. V hiši živi osumljenka, ki je trenutno priprta, njen soprog, njuna dva otroka ter izvenzakonska hčerka osumljenke, ki se je pred kratkim poročila.

Obdukcija naj bi razkrila, da je ženska umrla zaradi počene lobanje. Krvnik naj bi ji tako zadal najmanj dva udarca v glavo z neznanim predmetom, piše Jutarnji list.

Hiša groze pri Čakovcu.

"Bila je gola. Kolena je imela pokrčena ob telo. Nobenih poškodb nisem videl. Še vedno je imela lase. Bila je celo rdeča v lica. Pokrov skrinje sem po nekaj minutah zaprl. Še nikoli nisem videl česa takega," je povedala za Jutarnji list priča na hišni preiskavi. Skrinja naj bi se nahajala pod stopnicami. Po nekaterih navedbah naj bi osumljenka v soboto s hčerama odšla h verouku, njen zet in najstarejša hči pa sta se namenila urediti del hiše. Ko je zet odprl zamrznovalno skrinjo, je doživel šok.

Najprej je poklical 112, saj je njegovi soprogi postalo slabo, istočasno pa so obvestilo o srhljivi najdbi prejeli tudi policisti.

Kot so povedali vaščani, je dekle nenadoma izginilo konec leta 1999 ali v začetku 2000.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija