TRUMP PONOVNO OBTOŽEN SPOLNEGA NAPADA: Proti njeni volji naj bi grabil in poljubljal manekenko

Svet

Pravna svetovalka predsedniške kampanje Donalda Trumpa Jenna Ellis je v četrtek zanikala zadnjo v vrsti obtožb spolnega napada. Zagrozila je tudi s pravnim ukrepanjem proti britanskemu časniku Guardian, ki je v četrtek objavil pogovor z nekdanjo manekenko Amy Dorris. Ta Trumpa obtožuje, da jo je proti njeni volji poljubljal in grabil.

Amy Dorris

Dorrisova pravi, da se je s svojim zaročencem udeležila ogleda teniškega turnirja US Open leta 1997, ko je bila stara 24 let. Bila sta gosta Trumpa v njegovi loži VIP. Trump naj bi jo pred toaletami lože potegnil k sebi, ji potisnil jezik v usta in ter jo začel grabiti po vsem telesu. Dorrisova pravi, da ga je odrinila stran.

Guardian je ob tem objavil tudi fotografije omenjenega dne na teniškem turnirju, ki jih je posredovala Dorrisova skupaj z vstopnico, ki jo je ohranila.

"Navedbe so popolnoma lažne. Razmislili bomo o vseh razpoložljivih pravnih sredstvih proti Guardianu za to obrekljivo objavo nepotrjene zgodbe," je v odzivu sporočila Trumpova pravnica.

Amy Dorris in Donald Trump več let nazaj

Trump se sooča s številnimi podobnimi obtožbami, ki jih vse zanika. Leta 2016 je bil pred volitvami objavljen posnetek oddaje Access Hollywood iz leta 2005, na katerem se Trump hvali, da lahko kot slavna in bogata oseba počne z ženskami, kar mu pade na pamet. Trump je objavljeno priznal, se opravičil, vendar pa dejal, da se je le bahal.

Dorrisova je za Guardian povedala, da je razmišljala o izpovedi že leta 2016, vendar tega ni storila iz strahu za svojo družino. "Sedaj sta moji dvojčici stari 13 let in želim jima dati vedeti, da ne smeta pustiti nikomur, da z njima počne, kar si želi," je dejala.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  19 .09. 2020 ob  15: 38
-1
kaj pa melany, kako je bilo z njojQuery112309044157557573516_1600522541311??
Tiramola  |  19 .09. 2020 ob  09: 47
Cel svet ve, da Trampek ne spoštuje žensk.
Edino Melania mu je kos.
Novinarji slovenceljni raje pišite o ljubljanskih pasjejebcih.
Tam je materiala na tone...... Lp