TRIK ZA ČIŠČENJE MIKROVALOVKE: V nekaj minutah bo kot nova

Trendi

Če izgubljate čas s čiščenjem mikrovalovke in za nameček uporabljate še agresivna čistila, ki ne dajejo pravih rezultatov, poskusite spodnji trik, ki bo poskrbel, da bo vaša mikrovalovna pečica v nekaj minutah izgledala kot nova.

Trik je preprost: majhno kuhinjsko brisačo namočite v vodo in jo ožemite. Dve minuti jo segrevajte v mikrovalovni pečici. Po segrevanju naj brisača ostane v mikrovalovki še 15 minut (vratca naj bodo ves čas zaprta). Po preteku tega časa z njo obrišite notranjost pečice.

Pri tej metodi čiščenja, ki je popolnoma brez kemikalij, boste mikrovalovko očistili s pomočjo vodne pare. Za odstranjevanje trdovratnih madežev poskusite z dodatkom sode bikarbone.

V PLANETU KOPER JE TO POLETJE VROČE KOT ŠE NIKOLI: Kmalu bodo vrata odprli novi najemniki

V Planetu Koper, kjer vedno stremijo k posodabljanju, so pred glavno turistično sezono zaključili s prenovo, ki je v nakupovalno središče prinesla svežino in novosti. V prvi fazi prenove, ki se je pričela lanskega decembra, so na mestu nekdanje diskoteke in bowlinga uredili restavracijo, v drugi fazi, ki se je zaključila nedolgo nazaj, pa so prenovili zunanjost in notranjost nakupovalnega centra.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija