TRIJE POŠKODOVANI NA VIPAVSKI HITRI CESTI: Po trčenju odpeljal dalje, ustavile so ga šele poškodbe na vozilu

Kronika

Včeraj se je na hitri cesti med Ajdovščino in Vipavo zgodila prometna nesreča, v kateri so bili trije poškodovani, so sporočili iz PU Nova Gorica. Trčila sta osebna avtomobila.

Fotografija je simbolična.

Nesreča se je pripetila sinoči ob 20.50. Po ugotovitvah policistov je voznik avtomobila vozil po hitri cesti iz Ajdovščine proti Vipavi in zaradi neprilagojene hitrosti najprej oplazil varnostno ograjo na desni strani vozišča, nato pa na prehitevalnem pasu dohitel drugega voznika avtomobila in se s prednjim delom zaletel v zadnji del njegovega vozila. Vendar povzročitelj nesreče po trčenju ni ustavil.

Z nezmanjšano hitrostjo se je odpeljal naprej proti Vipavi, a se je moral zaradi poškodovanega vozila po približno 500 metrih vožnje vseeno ustaviti. V nesreči so bile lažje poškodovane tri osebe, povzročitelj pa jo je odnesel brez poškodb.

Na kraju so posredovali ajdovski poklicni gasilci, Dars in reševalci nujne medicinske pomoči. Alkotest je pokazal, da je bil povzročitelj nesreče pod vplivom alkohola, zato mu je bil odrejen strokovni pregled v ZD Ajdovščina, so še zapisali na PU Nova Gorica. Čaka ga kazenska ovadba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija