TRIJE NEZNANCI HUDO PRETEPLI 54-LETNIKA: Nekdo iz teme v policista zalučal kamen

Kronika

V UKC Maribor je v petek popoldne zdravniško pomoč poiskal 54-letni moški, ki so ga tri dni nazaj na območju Maribora v večernih urah hudo pretepli trije neznanci. Pretepeni moški se zdravi v bolnišnici, vzrok pretepa še ni znan. Mariborski policisti poročajo tudi o napadu na policista, ki se je zgodil v petek pozno zvečer.

Policisti še ugotavljajo, zakaj so neznanci pred dnevi v Mariboru napadli 54-letnika. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti zadevo odstopili pristojnemu Okrožnemu državnemu tožilstvu v Mariboru.

Policijska uprava Maribor je danes tudi poročala o napadu na policista v Mariboru. V petek okoli 22.30 sta policista po obvestilu občana o glasni glasbi v paviljonu mestnega parka izvajala identifikacijski postopek s tremi osebami. Takrat je iz teme nekaj metrov stran neznani storilec, s katerim policista nista imela postopka, pobral večji kamen in ga vrgel v policista. Kamen ga je zadel v predel ramena in ga lahko telesno poškodoval.

Policista neznanega storilca nista videla, saj je ta po dejanju pobegnil v smeri Trubarjeve ulice. Zadevo so prevzeli kriminalisti, ki nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi izsleditve storilca, zoper katerega bo podana kazenska ovadba zaradi napada na uradno osebo, so še sporočili iz mariborske policijske uprave.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija