TRI SMRTI V ZADNJIH 12 URAH: V Domžalah nesreča kolesarja, na gorenjski avtocesti se je prevračal avtomobil (FOTO)

Kronika

Ponoči, okoli 2. ure, se je na gorenjski avtocesti med priključkoma Brnik in Kranj vzhod zgodila huda prometna nesreča, ki je bila usodna za dve osebi, so sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj. Avtocesta je še vedno zaprta v obe smeri, promet je preusmerjen na glavno cesto Brnik–Kranj vzhod. Nastajajo zastoji.

V prometni nesreči sta umrli dve osebi iz enega osebnega avtomobila, ki se je prevračal. Policisti še pregledujejo kraj nesreče, končno informacijo bodo javnosti posredovali po zaključenem ogledu, so napovedali na kranjski PU.

Kot poroča prometnoinformacijski center, bo gorenjska avtocesta zaprta še dlje časa. Promet je preusmerjen na glavno cesto Brnik-Kranj vzhod, obvoz za osebna vozila je možen tudi po cesti Ljubljana–Medvode–Kranj v obe smeri. Nastajajo zastoji.

Na Krumperški ulici v Domžalah pa je včeraj malo po 18. uri v hudi prometni nesreči umrl 72-letni kolesar. Vozil je po cesti od Gorjuš proti Domžalam po klancu navzdol in v ovinku zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste ter trčil v drevo. Kljub čeladi je na kraju zaradi hudih poškodb umrl, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Zbrani podatki kažejo na to, da je bil edini udeleženi v nesreči.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija