TRI GROZLJIVE ZGODBE ZA NOČ ČAROVNIC: Ne bodo vam pustile spati!

Trendi

Bliža se noč čarovnic, praznik, ki smo ga sicer uvozili iz Amerike, pa se je kljub temu dobro prijel. Za najbolj strašno noč v letu pred prvim novembrom so značilne izdolbene buče, čarovnice, netopirji, črne mačke in vse kar še spada zraven. Če načrtujete zabavo, potem vam bo katera od teh zgodb prišla prav. Imajo svoj "grozni čar", da se vedno znova vprašamo, kaj pa če je bilo vse res.

Edwardov ključ

Nekoč je živel mož po imenu Edward, ki je zgradil svojo popolno hišo, v njej živel in tudi umrl. Po njegovi smrti se je vanjo preselila družina. Kadarkoli je kateri od družinskih članov odšel v klet, je imel občutek, da ga nekdo opazuje. V kleti je bila namreč Edwardova delovna soba.

Nekega dne se je oče odločil popraviti staro jakno, za katero so mu vsi krojači v mestu rekli, da jo je nemogoče popraviti. Odšel je v staro delovno sobo in poskušal v stari mizi najti primerno orodje, a so bili vsi predali zaklenjeni, nikjer pa ni bilo ključa. Ko se je naslednjega jutra vrnil v klet, je bil ključ na mizi in vsi predali odprti.

Nevaren ovinek na avtocesti

Ko je bil Kevin najstnik, je slišal za nevaren zavoj na bližnji avtocesti, kjer se je pripetilo veliko prometnih nezgod. O tistem kraju je krožilo tudi veliko zgodb. Najbolj grozna je bila o materi, ki si je vzela življenje potem, ko je njen sin umrl v prometni nesreči prav na tistem zavoju. Po mestu se je govorilo, da je njen duh ostal na smrtonosnem odseku ceste in ščitil ljudi, da se jim ne bi pripetilo podobno kot njenemu sinu. Kevin in njegovi prijatelji so se odločili zadevo preizkusiti.

Ponoči so se odpeljali na avtocesto. S seboj so imeli vrečo moke, ki so jo posipali po cesti, travi in avtomobilu, da bi dobili odtise stopal in dokazali, da je duh resničen. Ko so se pripeljali v nevaren ovinek, se je avto nenadoma ustavil, kot bi ga nekdo treščil z lastnimi rokami. Stopili so iz avtomobila in v beli moki na pokrovu motorja zagledali dva odtisa rok.

Nepovabljen gost na večerji

Nekega večera je skupina mladih imela večerjo. Šest jih je sedelo za mizo, ko je nenadoma potrkalo na vratih. Nikogar niso pričakovali, a je mlada ženska kljub temu odprla vrata in pogledala. Tam ni bilo nikogar. Ko so se spet vsi posvetili mizi, je bil tam sedmi krožnik. Gostiteljica je mislila, da se je zmotila, zato ga je odnesla nazaj v kuhinjo. Ko se je vrnila, je bil tam še en krožnik, tokrat s kozarcem. Drugi gostje so se medtem pogovarjali in niso opazili ničesar nenavadnega. Bili so šokirani, zato so menili, da je najboljše, da napolnijo krožnik in kozarec.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija