TRČIL MED BRZENJEM S SKIROJEM PO PLOČNIKU: Po alkotestu še test na mamila

Kronika

Danes ob 8.40 se je v Kopru 39-letnik s skirojem vozil po pločniku in trčil v dvignjen robnik ter padel. Odpeljali so ga v SB Izola. Odrejen preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,31 mg/l alkohola v izdihanem zraku, zatem mu je bil odrejen še strokovni pregled na mamila. Skiro so mu zasegli.

Policisti PU Koper so včeraj posredovali 54-krat, na številko 113 so prejeli 139 klicev. Obravnavali so 15 prometnih nesreč z materialno škodo, eno vozilo so zasegli. Obravnavali so še vlom in pet tatvin. Zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali dvakrat.

V Postojni je nekdo vlomil v dve kleti. Ukradel je električni skiro, desko za smučanje, čevlje za smučanje in prenosni zvočnik, vse v vrednosti 700 evrov.

V Izoli so policisti 60-letnemu vozniku iz Pirana zasegli moped Gillera runner 50. Vozil je brez vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Včeraj popoldne so policisti v Sečovljah po prijavi občana izsledili moškega z motorjem, ki je vijugal po cesti. Odredili so mu preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal rezultat 0,84 mg/l. 47-letnemu vozniku sledi obdolžilni predlog.

Izpred ene od prodajaln v Kopru je nekdo ukradel električni skiro znamke Seagwaj, model Ninebot E22E, temno sive barve, vreden 600 evrov.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24 urah obravnavali deset ilegalnih prehodov državne meje, in sicer na Rakitovcu osem državljanov  Afganistana.

Poleg tega so ob 1.40 pri Ilirski Bistrici ustavili osebni avtomobil VW Passat, italijanske registracije, ki ga je vozil 40-letni državljan Italije. V vozilu sta bila še državljana Kosova, ki sta prišla v Slovenijo nelegalno. Postopki še potekajo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija