TRČENJE V GARAŽNI HIŠI HOTELA ŽUSTERNA: Policija išče voznika

Kronika

Policisti so včeraj ob 09.48 bili obveščeni, da je v garažni hiši Hotela Žusterna neznanec v času od 20. decembra, od 12. ure, pa do 21. decembra, do 9.25, trčil v tam parkiran osebni avtomobil Audi A4, črne barve in ga poškodoval po desnem delu zadnjega odbijača. V kolikor je kdo videl omenjeno trčenje, ga policisti naprošajo, naj to sporoči na najbližjo policijsko postajo ali pokliče na interventno številko policije 113, ali na anonimni telefon policije 080-1200.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 50 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 164 klicev. Obravnavali so 13 prometnih nesreč z materialno škodo. S področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine. Zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v treh primerih. Policisti so na območju PU Koper obravnavali pet nezakonitih prehodov državne meje.

Kršenje javnega reda in miru

V enega od koprskih gostniskih lokalov je prišel vidno vinjen 26-letni državljan Bolgarije, ki je pričel nadlegovati goste in zaposlene, ki mu niso hoteli postreči alkohola. Ob prihodu policistov na kraj je med postopkom ponovno začel kričati in zmerjati goste lokala, ukazov policistov naj s kršitvijo preneha in se umiri pa ni upošteval, zato mu je bilo odrejeno pridržanje. Policisti so pri tem uporabili prisilna sredstva. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Ob 23.43 je bil Operativno-komunikacijski center (OKC) PU Koper obveščen o hrupu, ki je prihajal iz enega od gostinskih lokalov v okolici Postojne, kar je pri nočnem počitku zmotilo bližnjo stanovalko. Zoper odgovorno osebo gostinskega lokala sledi hitri postopek.

Kljub opozorilom jo je zalezoval

V Izoli je 32-letni moški zalezoval 33-letno žensko in sicer tako, da ji je pošiljal sms sporočila, jo večkrat klical in tudi večkrat trkal na vrata njenega stanovanja kljub temu, da ga je večkrat opozorila, da z njim ne želi imeti ničesar. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

Delovna nesreča

Policisti so včeraj ob 07.34 bili obveščeni o delovni nesreči, do katere je prišlo v enem od pivških podjetij. Ugotovljeno je bilo, da je z betonskega stebra na 52-letnega delavca, doma iz Postojne, padla opažna plošča in ga lažje poškodovala. Tuja krivda ni bila podana, zato bo na državno tožilstvo podano poročilo.

Pod vplivom alkohola

Na Jelšanah so ob 23.51 ustavili 61-letnega voznika osebnega vozila, državljana Hrvaške, ki mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Rezultat je pokazal 0,81 mg/l. Vozniku je bilo odrejeno pridržanje. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  22 .12. 2023 ob  16: 59
Mogoče je videl nesrečo v garažni hiši kak sprehajalec ob bazenu na morju!?