TRČENJE DVEH KOMBIJEV: 19-letnik zapeljal v Darsovo vozilo, dva poškodovana

Kronika

V današnjem naletu dveh vozil na vipavski hitri cesti, zaradi katerega je bila cesta slabi dve uri zaprta med priključkoma Vogrsko in Šempeter proti Italiji, sta se lažje poškodovali dve osebi. Kot so sporočili z novogoriške policijske uprave, sta trčila Darsov kombi in kombi, ki ga je vozil 19-letni češki državljan.

Fotografija je simbolična.

Prometna nesreča se je zgodila okoli 10.40 na odseku hitre ceste med naseljema Vogrsko in Bazara. Po ugotovitvah prometnih policistov je češki voznik peljal kombi iz Sela proti Bazari. Pri tem je dohitel Darsov kombi, ki ga je zaradi ogleda ceste z zmanjšano hitrostjo peljal 51-letni voznik. Z njim je bil tudi 47-letni sopotnik.

Češki voznik se je zaradi neprilagojene hitrosti s prednjim delom kombija zaletel v zadnji del drugega kombija. V prometni nesreči sta se Darsova delavca lažje poškodovala. Oskrbeli so ju reševalci in ju nato odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Poleg policistov in reševalcev so na kraju nesreče posredovali tudi gasilci. Policisti so češkemu vozniku, ki je povzročil nesrečo, zaradi kršitve določb zakona o pravilih cestnega prometa izrekli globo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija