TRAGEDIJA ZGODAJ ZJUTRAJ: 25-letnik ostal ukleščen v vozilu in umrl na kraju nesreče

Kronika

Nekaj po 4. uri je 25-letni voznik tovornega vozila v Paki pri Velenju zapeljal z vozišča in umrl na kraju nesreče. Cesta je zaradi ogleda prometne nesreče in odstranjevanja posledic zaprta v obe smeri. Obvoz je na relaciji Dobrna-Vitanje-Mislinja-Slovenj Gradec, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Fotografija je simbolična.

25-letni voznik, sicer državljan Bosne in Hercegovine z začasnim bivališčem na območju Policijske uprave Ljubljana, je vozil iz smeri Mislinje proti Velenju. V desnem ovinku v Paki pri Velenju je najverjetneje zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal na nasprotni vozni pas in na bankino. Vozilo se je prevrnilo na bok, voznik je ostal ukleščen v vozilu in zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl.

To je letos deseta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju PU Celje. V prometnih nesrečah je umrlo šest voznikov osebnih vozil, dva pešca, kolesar in voznik tovornega vozila. Lani v enakem obdobju sta v prometnih nesrečah na območju PU Celje umrli dve osebi. Poleg omenjene so v ponedeljek obravnavali še pet prometnih nesreč z lažjimi poškodbami udeleženih in 24 prometnih nesreč z materialno škodo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija