TRAGEDIJA V LUKI KOPER: Padec usoden za delavca

Kronika

Danes ob 16.11 je prišlo do delovne nesreče v koprskem pristanišču, poroča Uprava za zaščito in reševanje. Delavec je padel po stopnicah v podpalubju in se pri tem tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju.

Kot so sporočili iz Luke Koper, je šlo za delavca, ki je bil zaposlen pri zunanjem pogodbenem podjetju. Po do sedaj znanih podatkih naj bi padel v skladišče ladje.

"Vzroke nesreče preiskuje policija, ki bo lahko podala podrobnejše informacije. V Luki Koper obžalujemo dogodek in izrekamo iskreno sožalje družini," so še zapisali.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kolibri123 |  21 .11. 2019 ob  17: 36
Joj ubogi človek, in še bolj žalostno za družino :(
joe jaxson |  21 .11. 2019 ob  00: 51
13
sožalje svojcem, ma zdej se bo začelo: "odškodnina za nesrečo na delu ne bo priznana, ker "poškodovani" ni imel leve rokavice, po pravilniku predpisanih termo nogavic ipd "dlak v jajcu", samo,
da se družini oz. komur ta pripada ne izplača odškodnina za smrt na delu ! JE REKU ENKRAT EDEN: ma zakaj imajo kamikaze čelado ? JE ODGOVORU DRUGI: brez veze ! IN ISTO JE TUKAJ - IZKALI
BODO DLAKO V JAJCU NA PRAVILNI ZAŠČITNI OBLEKI, A TIP JE TRESNU V ŠTIVO Z MIN 30 M VIŠINE !? - in koji k... bi mu tu lahko pomagala pravilna zaščitna obleka ?! Videt rajši koliko delovnih ur je nafilal v zadnjih in predvsem v KOLIKIH ZAPOREDNIH DELOVNIH DNEVIH IN KATERIH IZMANAH !?!?!?!?