STRAŠLJIV UMOR PRI UMAGU: Zgodil naj bi se v hiši vdove, ki oddaja apartmaje turistom

Kronika

V naselju pri Umagu so našli močno poškodovano žensko, ki je zaradi hudih poškodb umrla.

O primeru grozljivega umora, ki se je ponoči zgodil pri Umagu, v Zakinji, je zaenkrat znanih le malo uradnih podrobnosti

Zaenkrat je znano, da so zgodaj zjutraj v stanovanju našli hudo poškodovano žensko, ki je malo kasneje umrla. Na kraju še vedno poteka preiskava. Kot poroča dnevnik.hr, so policisti ob 4.55 prejeli obvestilo reševalca nujne medicinske pomoči o težko poškodovani ženski v stanovanju, ob prihodu policistov pa je ženska okoli 5.45 zaradi hudih poškodb umrla.

Policisti vodijo preiskavo zaradi suma kaznivega dejanja nasilne smrti. Na kraju je tudi okrožni državni tožilec.

Osumljenec kaznivega dejanja je bil prijet ob 6.45, poroča Glas Istre. Na istarski policijski upravi so uradno povedali le, da sta tako pokojna kot osumljenec Italijana. Neuradno naj bi bila ženska stara 40 let, storilec pa 30. Umor naj bi se zgodil v hiši vdove, ki oddaja apartmaje turistom.

Zakinji je majhen in zelo tih kraj, večina ljudi se ukvarja s kmetijstvom, precej manj pa s turizmom. Od morja je oddaljen približno 3 kilometre, piše omenjeni portal, ki dodaja, da sosedje o incidentu nočejo govoriti, so pa novinarji izvedeli, da sta Italijana ob večerih običajno posedala na terasi in delovala mirno.

Kot kaže, pa se je to spremenilo prejšnji večer, ko sta se hudo sprla. Vrvež naj bi bil tolikšen, da so šli sosedje pogledat, ali je vse v redu. Nato sta se Italijana pomirila, ponoči pa je prepir očitno znova prerasel v velik konflikt, saj naj bi bilo, kot je neuradno izvedel Glas Istre, stanovanje polno razbitega stekla in polomljenega pohištva.

Jutarnji list pa piše, da Italijana naj ne bi bila zakonca, ampak prijatelja. Dodajajo, da naj bi ona v to stanovanje že leta prihajala z možem, letos pa naj bi se pojavila z drugim moškim.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija