TOREK JE BIL NA OBALI DAN PREPIROV: V Boninih s kosilnico nad soseda, v Luciji pretepli domačina, ki naj bi videl nekaj, česar ne bi smel

Kronika

V torek so imeli policisti Policijske uprave (PU) Koper precej dela s prepiri. Kar dvakrat v istem dnevu sta se zaradi košnje trave v Boninih sprla soseda, na Titovem trgu je Koprčana v obraz udaril Čeh, v Luciji pa naj bi pretepli domačina.

Fotografija je simbolična. 

Dopoldan sta se v Boninih sprla soseda zaradi košnje trave. 69-letniku je z nahrbtno motorno kosilnico grozil 70-letnik, kateremu so policisti izdali plačilni nalog. Popoldan sta se ponovno sprla. Policisti so v razgovorih ugotovili, da 70-letni domačin leto mlajšega soseda s provokacijami in psihičnimi pritiski spravlja v podrejen položaj. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil v smislu ugotovitve suma obstoja kaznivega dejanja.

Popoldan je policijo poklical Koprčan in povedal, da ga je na Titovem trgu udaril moški, ki je imel pri sebi dva psa. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 35-letni državljan Češke udaril Koprčana v obraz, zato so mu izdali plačilni nalog, so sporočili s koprske PU.

Iz Splošne bolnišnice Izola pa so PU Koper obvestili, da imajo na zdravljenju moškega iz okolice Portoroža, ki naj bi ga pretepli v Luciji. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da naj bi 45-letnik videl spor dveh oseb, zato naj bi ga tudi pretepli. Domačin je utrpel lažje telesne poškodbe. Policisti nadaljujejo z zbiranjem informacij.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
joe jaxson |  05 .05. 2021 ob  19: 39
ali so bili pozitivni na CV19, ali so bli pod vplivom substanc, ali so bili ceplejeni, katere starostne skupine so bili, ali ...